Elizabeth Taylor leží v nemocnici: Selhalo jí srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Elizabeth Taylor leží v nemocnici: Selhalo jí srdce!

Na nedávném snímku je Liz na vozíku. Bez něj se už neobejde.
Na nedávném snímku je Liz na vozíku. Bez něj se už neobejde. (Profimedia.cz)

Až v pátek pozdě večer přiznal její tiskový mluvčí to, co si už šeptal celý Hollywood.

Legendární herečka Elizabeth Taylor, která má přesně za dva týdny oslavit 79. narozeniny, je v nemocnici kvůli srdečním problémům. Kolegové se teď bojí, aby se slavná představitelka egyptské královny Kleopatry narozenin vůbec dožila...

„Blízcí paní Taylorové prosí o zachování jejího soukromí. Ze všeho nejvíce teď potřebuje klid,“ prohlásil mluvčí. Rozsah srdečních obtíží přitom odmítl jakkoliv komentovat, a neřekl dokonce ani, kdy byla Elizabeth na kliniku přijata. Jisté je, že ve středu měla v New Yorku přebírat cenu za pomoc při boji s nemocí AIDS, ale na galavečer se už nedostavila.

Herečka měla problémy se srdcem už v minulosti, navíc trpí chronickými bolestmi zad po pádu z koně v dětství. V posledních letech se na veřejnosti pravidelně objevuje na vozíčku. Dále trpí dýchacími obtížemi a žaludečními vředy. Loni na herečku navíc padla těžká deprese a stále častěji hovořila o předtuše blízké smrti. I proto hereččiny přátele tolik vyděsil její současný pobyt v nemocnici.

Přečtěte si
alenkaa
13. 2. 2011 • 17:54

ona je krásná pořád. Držím palce, ať to dobře dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.