Karel Gott v novém klipu Kabátů: Zahrál si zombie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Gott v novém klipu Kabátů: Zahrál si zombie!

Karel Gott se Slavíkem a Pepa Vojtek s cenou Anděl. Snímek je z natáčení klipu k písni Banditi di Praga.
Karel Gott se Slavíkem a Pepa Vojtek s cenou Anděl. Snímek je z natáčení klipu k písni Banditi di Praga. (Pro Aha! – Marek Pátek, Pink Panther Agency, s. r. o – František Ortmann)

Zpěvák Karel Gott (71) si v novém klipu kapely Kabát Banditi di Praga skutečně odlévá Českého slavíka.

Deník Aha! o tom jako první informoval 29. ledna. Klip měl tento týden televizní premiéru a nám se podařilo získat fotografi i přímo z jeho natáčení, na které jsou Kabáti i Gott nalíčeni jako obživlé mrtvoly – zombie.

Kabáti natáčeli klip k titulní písni své nové desky v polovině ledna na pražském Žofíně. Gott účinkuje až v jeho závěru, kdy pánové přicházejí do tajné místnosti, kde si odlévají sošku prestižní hudební ceny Anděl. Náhle si všimnou, že na druhé straně místnosti je ještě někdo. Lídr kapely Pepa Vojtek (45) na dotyčnou osobu namíří pistoli. Gott se po chvíli s právě odlitým Slavíkem v ruce otočí směrem ke skupině a usměje se. Tím video končí.

„Jsme moc rádi, že Karel nabídku přijal, natáčení si užíval,“ řekl deníku Aha! manažer Kabátů Radek Havlíček. „Ten nápad se mi líbil. Přivezl jsem na něj Slavíka za loňský rok,“ prozradil nám Gott, který v klipu vystupuje oblečený po vzoru staré Anglie. Vizážistky ho, stejně jako celou skupinu Kabát, nalíčili jako zombie.

Přečtěte si
zuzka2011
13. 2. 2011 • 13:50

Jsem sice z mladší generace, ale Gott je bůh a většina pisálků z diskuzí mu nesahá ani po kotníky, obdivuju jeho píli a smysl pro humor, kdyby každý z nás dokázal to co on a měl v jeho věku takový elán, tak si můžeme pískat...

alenkaa
13. 2. 2011 • 10:46

a kdo by na jeho místo asi tak nastoupil???Vy znáte někoho lepšího než je Karel???

henes
13. 2. 2011 • 07:22

Děkujeme,odejděte,už Vás bylo dost!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.