Seriálová senzace: Sex ve městě omládne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriálová senzace: Sex ve městě omládne!

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker (ČTK)

Šest let, 94 příběhů a pak ještě dva filmy. Přesně tolik Sexu ve městě si se svými kamarádkami užila americká herečka Sarah Jessica Parker.

Seriál byl natolik populární, že v něm chtějí producenti pokračovat. Jen hlavní hrdinka se jim zdá ve svých 45 letech trochu moc »odrostlá«, a tak si na její místo vybrali mladší Blake Lively (23), která byla nedávno zvolena nejžádanější ženou planety!

Hvězda i u nás vysílaného seriálu Super Drbna vyhrála anketu internetového serveru AskMen, které se zúčastnilo rekordních pět milionů lidí. A takřka vzápětí se jí ozvali producenti Sexu ve městě.

Nové díly seriálu budou postaveny na právě dopsané knize původní autorky seriálu Candace Bushnell (52) a zaměří se na první roky budoucí novinářky Carrie Bradshaw po příchodu do New Yorku. Půjde tudíž o návrat v čase a herecké obsazení seriálu se zcela změní. Kdy se začne natáčet, je zatím tajné.

Mirandě dala snoubenka syna Maxe!

Seriálová Miranda neboli herečka Cynthia Nixon (44) má syna Maxe. Dvojnásobná matka ale napotřetí nerodila sama. Cynthia žije už 7. rokem v lesbickém vztahu a chlapce porodila její snoubenka Christine Marinoni.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.