Šeherezáda chce peníze, její manžel další dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeherezáda chce peníze, její manžel další dítě

Šeherezáda Korel se bojí o svého manžela Halita, kvůli jeho nové roli mu vyhrožují smrtí.
Šeherezáda Korel se bojí o svého manžela Halita, kvůli jeho nové roli mu vyhrožují smrtí. (TV Nova)

Ona touží vydělávat víc a víc, on myslí na druhé dítě. Plány seriálové Šeherezády, turecké herečky Bergüzar Korel (28) a jejího manžela Halita Ergençe, v seriálu šéfa velké společnosti a jejího milence, se mohou začít brzy velmi rozcházet.

Hvězda Šeherezády Korel stoupá strmě vzhůru. Za svůj seriálový život si proto s manželem Halitem nechávají královsky zaplatit. A tento život začíná být pro oba pěkně návykový. Samotná Šeherezáda si podle informací slovenského portálu Topky.sk vydělá 10 tisíc eur, tedy čtvrt milionu korun!

A to není vše. Za vystoupení na módní přehlídce si Bergüzar Korel řekla pro sebe i svého manžela dokonce ještě třikrát tolik. Není tak divu, že nakonec přišla zkrátka, řečtí pořadatelé se raději bez tureckého páru obešli.

Halit Ergençe: Chci druhé dítě

I z toho je však patrné, že život v luxusu je pro Šeherezádu velkým lákadlem. Příliš se to neslučuje s tím, že její manžel by raději od Bergüzar, hlavní hrdinky seriálu Tisíc a jedna noc očekával plány na druhé dítě. "Náš syn Ali už bude mít dva roky. Roste jako z vody, hodil by se mu nějaký sourozenec," prohlásil Halit.

A i když je Šeherezáda i v reálném životě velmi starostlivá matka, která je na své dítě velmi fixovaná, čeká jejího manžela dost práce, aby ji přesvědčil, že další potomek je lepší než strmě stoupající kariéra.

Přečtěte si
e.blond
10. 2. 2011 • 08:15

Fotka cislo 5 ak si vsimnete mate napisane ze Seherezada bola krasna nevesta...a dali ste tam fotku jeho a jeho byvalej zeny ktoru si bral pred ,, seherezadou,,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.