Anife Vyskočilová: Opět s Vyskočilem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Anife Vyskočilová: Opět s Vyskočilem!

Ivan Vyskočil se netají tím, že půvabný doprovod je jeho milenka.
Ivan Vyskočil se netají tím, že půvabný doprovod je jeho milenka. (JBJ film, Marek Pátek)

Anife Hassan Vyskočilová (36) je opět se svým exmanželem Ivanem Vyskočilem (64).

Jen však na pódiu Divadla u hasičů ve známé konverzační komedii Oskar, kterou Vyskočil režíroval. S Anife to ale jako vždy nebylo jednoduché...

Přestože jsou jejich vztahy dávno přátelské, při zkouškách to prý mezi nimi někdy dost jiskřilo. Anife v roli herečky se musela podrobit příkazům režiséra, jímž nebyl nikdo jiný, než její exmanžel Vyskočil. Prostořeká Turkyně mu ale nic nedarovala, a tak na oplátku musel Vyskočil poslouchat její připomínky, neboť je producentkou představení.

„Všem hercům říkal, teď můžete jít do zákulisí, jen mě říkal teď vypadni,“ prozradila se smíchem na Vyskočila Anife.  „Jsme ale v pohodě, jinak bychom přeci nemohli spolu dělat takový projekt,“ vysvětlila.

Ivan Vyskočil: Na milence Anife nežárlí

Že jsou opravdu přátelé, bylo jasné hned na party po premiéře, kterou společně oslavili i s Anife současným partnerem.

Ten má totiž velkou zásluhu na tom, že se tato slavná francouzská hra Clauda Magniera hra opět vrátila na jeviště. „Tuhle roli jsem si zahrála už před lety a měla jí moc ráda, chtěla jsem proto hru znovu uvést.  Ovšem bylo třeba koupit licenci, která je dost drahá,“ říká Anife. Tu jí ale nedávno jako dárek koupil právě její nynější přítel a tak Anife nezbylo než sehnat sponzory a komedii nazkoušet.  

A nejen to. Sama se postarala o veškerou produkci a dokonce i o kostýmy. Sobě si jen dva dny před premiérou stihla ušít uniformu komorné Bernardette s ultra krátkou minisukní a tak premiérové publikum navíc uhranula i svými sexy nohama.

V dalších rolích excelují například Michaela Dolinová jako domácí panička, Veronika Nová coby nezvedená pubertální dcerka, či Miroslav Šimůnek v pro něj neobvyklé roli přihlouplého svalovce. V alternaci se už 1. 3. 2011 na druhé premiéře opět v Divadle u hasičů objeví třeba Zdeněk Podhůrský, Eva Čížkovská, Juraj Bernáth, či Petr Vágner.






Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.