Hana Maciuchová: Vrátila se do Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová: Vrátila se do Ulice!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (TV Nova)

Už je to potvrzeno! Jedna z nejoblíbenějších hereček současnosti Hana Maciuchová (65) se znovu vžije do role Miriam Hejlové v seriálu Ulice.

Za tuto roli získala ceny TýTý a Anno pro nejoblíbenější herce. Deník Aha! ji zastihl, když se vrátila na místo činu do ateliéru v pražské Hostivaři, kde se »novácký« nekonečný seriál natáčí! Tajně se zde zdržela přes tři hodiny.

„Paní Maciuchová se v ateliérech setkala s tvůrci a scenáristy seriálu. Více ale prozradit nemohu,“ řekla Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková. Náš zdroj ale dodává, že si Maciuchová už dojednala natáčecí plán a vyzvedla první scénář. Těší se též seriálový kolega a snoubenec Pešek v podání Rudolfa Hrušínského (64).

„Jak se Pešek s Miriam setká a jak se jejich vztah bude vyvíjet, ale nevím. Ale přál bych jim, aby si zase užili spoustu legrace a měli vtipné dialogy,“ dodal Hrušínský, který se s Miriam setká na obrazovce již během pár týdnů.

Hana Maciuchová opouští ateliéry seriálu Ulice, kde si převzala první scénář svého návratu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.