Filipovská u důchodců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Filipovská u důchodců

Pavlína Filipovská (vpravo) přestřihla pásku s Hanou  Halovou a ředitelkou domova důchodců Alenou Smolíkovou (uprostřed).
Pavlína Filipovská (vpravo) přestřihla pásku s Hanou Halovou a ředitelkou domova důchodců Alenou Smolíkovou (uprostřed).

PRAHA – Herečku a zpěvačku Pavlínu Filipovskou (65) jsme zastihli v domově důchodců! „Jééé, ale já jsem tu jen na návštěvě,“ smála se Filipovská, když jsme se jí zeptali, kdy se do něj nastěhovala.


„Pražská radní Hana Halová mě pozvala přestřihnout pásku domova důchodců v Sulické ulici, který nyní prošel velkou rekonstrukcí za dvacet milionů korun,“ vysvětlila svou návštěvu deníku Aha! původní interpretka legendárního hitu Včera neděle byla. „Uvažuji totiž o vybudování domovu pro staré umělce, a proto jsem paní Pavlínu pozvala, aby se na vše koukla a řekla mi svůj názor. Chtěla bych zorganizovat charitativní koncert, jehož výtěžek by šel právě na výstavbu domova důchodců pro umělce. Mnozí jsou ve stáří osamělí a chtěli bychom jim takto pomoct. Ve světě je běžné, že v každé zemi mají domov pro staré umělce,“ vysvětlila nám radní Hana Halová.


Autor: (gra)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.