Vilma Cibulková: »Vypadni! Jdi do pr***!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vilma Cibulková: »Vypadni! Jdi do pr***!«

Poté, co Cibulková vyhodila svého nevěrného manžela z domu, oporou jí byli její přátelé, kterým líčila krach jejich vztahu.
Poté, co Cibulková vyhodila svého nevěrného manžela z domu, oporou jí byli její přátelé, kterým líčila krach jejich vztahu. ( Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Slzy, křik, lítost, nadávky! Přesně tak vypadal výbuch zoufalství Vilmy Cibulkové (47), když prasklo, že jí je Miroslav Etzler (46) nevěrný s mladičkou Radkou Pavlovčinovou (22).

„Vypadni! Jdi do pr***!“ burácela vulgárně na manžela zhrzená žena během noční drsné hádky, jíž byl deník Aha! svědkem.

Tu nejhorší cestu domů z natáčení stejnojmenného seriálu televize Prima zažil Miroslav Etzler ve čtvrtek! V den, kdy se provalila jeho nevěra se seriálovou kolegyní Radkou Pavlovčinovou. Etzler svůj odjezd za podváděnou manželkou Vilmou Cibulkovou, které měl co vysvětlovat, odkládal, co to šlo.

Krátce před sedmou hodinou již ale čelil doslova rozzuřené sani! „Vypadni! Jdi do pr***. Jdi do pr***. Jdi do pr***,“ burácela Cibulková tak hlasitě, že to slyšeli svědci procházející před jejich domem po ulici.

Po hádce, která trvala přes pětatřicet minut, kdy Cibulková hulákala a Etzler se zmáhal jen na »Ale, já... « anebo »Uklidni se, prosím... «, se nepříčetná herečka vyšla zchladit na mráz.

Zatímco si nevěrný herec balil osobní věci, ona venku v minus sedmi stupních přes pětadvacet minut telefonovala s přáteli. Těm líčila, jak se jí zhroutil svět. Ani ne hodinu po svém příjezdu domů Etzler s taškou plnou oblečení odešel z místa, který pro něj již není domovem.

A přitom to je jen pár měsíců, co se v rozhovoru pro Magazín Mf Dnes vyjádřil: „Když mi někdo položí otázku, co je pro mě domov, tak řeknu Horní Počernice u Vilmy. Nechtěl bych o ten domov přijít...“

Etzler o Cibulkové: Před lety ji obdivoval, teď ji odkopl pro mladší!

Ještě před necelými třemi lety záletný Miroslav Etzler mluvil o své manželce Vilmě Cibulkové jako o bohyni! S obdivem vyzdvihoval všechny její vlastnosti a dovednosti v rozhovoru pro Magazín Mf Dnes.

„Když jsem byl na dně, spal na nádraží, neměl se kde umýt, byl jsem špinavý a smrděl, nabídla mi sprchu a podnájem, než si něco najdu.

To zasluhuje obdiv, nemyslíte?“ vychvaloval tehdy Etzler svou ženu, kterou nyní opustil kvůli dvaadvacetileté herecké kolegyni Radce Pavlovčinové.

Co o ní ještě řekl?

„Je mi to trapný, ale musím přiznat: moje žena umí a udělá všechno. Je schopná nahodit barák, zvládne sádrokartonové podhledy, na co sáhne, to jí jde. Já třeba vymaluju, ale zhubnu u toho patnáct kilo, dostanu patnáct hysterických záchvatů a mám tu úžasnou vlastnost, že svou akci další čtyři roky připomínám.“

„Potřebuju vedle sebe silnou osobnost. Když jde o zásadní věci, musím se poradit. Nejsem ten, kdo ke všemu ihned zaujme jasné stanovisko. Nedokážu být sám, neumím vstřebávat intenzivní zážitky a nechávat si je jenom pro sebe. Potřebuju věci s někým probrat, potřebuju, aby mě ten člověk usměrnil.“

A ona o něm...

„Nedovedu si představit budoucnost, kdy bychom neměli jeden druhého. Tím nemyslím smrt, ale to, co je mezi lidmi docela běžné – zneuznání své lásky a rozchod.“



Přečtěte si
illis
6. 2. 2011 • 11:29

život celkem pestrý. První nepodařené vztahy, oba se ženatými muži – režisérem Petrem Kracíkem a hercem Karlem Heřmánkem, počátky alkoholismu podle jejích vlastních slov navazovaly na problematický vztah s režisérem Miroslavem Macháčkem. Možná bohémský život, především osudové, strastiplné vztahy s jejími kolegy a vše ostatní Cibulkovou poznamenalo. Nepochopila jsem proč dala dceři jméno Šimona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.