Natočí nový Dallas: »Džejár« se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Natočí nový Dallas: »Džejár« se vrací!

Larry Hagman na své roli zase asi hodně vydělá...
Larry Hagman na své roli zase asi hodně vydělá... (ČTK)

Křivák »Džejár«, jeho nešťastná žena a alkoholička Sue Ellen a ve všem dokonalý Bobby. Ta jména mají opět kralovat televizním obrazovkám. Američani chystají natočit nové díly.

Populární »záporák« americký herec Larry Hagman se zřejmě objeví v novém zpracování klasického televizního seriálu z 80. let Dallas, který připravuje televize TNT. Devětasedmdesátiletý herec se opět ujme své role arogantního ropného magnáta J.R. Ewinga.

Do seriálu se vrátí také původní hvězdy Patrick Duffy jako »Džejárův« bratr Bobby a Linda Grayová jako Džejárova manželka Sue Ellen.

Seriál se soustředí na potomky rodů Ewingů Jona Rosse a Christophera Ewinga, kteří se střetnou kvůli budoucnosti rodinné dynastie.

Johna Rosse bude hrát hvězda Zoufalých manželek Josh Henderson, kterého v jeho dětských letech ztvárňoval Tyler Banks.

»Džejára« měl hrát Travolta

V seriálu se objeví také Jordana Brewterová známá z akčního filmu Rychlí a zběsilí, která se jako Elena dostane do milostného trojúhelníku s mladými Ewingy.

Děj původního Dallasu, kde jeho centrem byly spory dvou texaských petrolejářských rodin, se odehrával v letech 1978-1991 a vysílala ho televize CBS.

V roce 1980 si televizi naladilo 83 milionů diváků, aby zjistili, „…kdo střelil Džejára“ v těch nejdramatičtějších dílech.

Před čtyřmi roky se uvažovalo, že »Džejára« zahraje John Travolta, svůdnou alkoholičku Sue Ellen měla ztvárnit Jennifer Lopezová. Z toho nakonec sešlo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.