Nejpřitažlivější žena světa? Super Drbna Blake Lively! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejpřitažlivější žena světa? Super Drbna Blake Lively!

Blake Lively
Blake Lively (Profimedia.cz)

Americký server Askmen.com včera uzavřel největší hlasování v dějinách, do něhož se zapojilo přes 5 milionů čtenářů. Volila se nejpřitažlivější žena pro rok 2011.

A světe, div se. Nevyhrála ani Pamela Anderson ani Paris Hilton – ty dokonce chybějí v žebříčku úplně! Všem překvapivě vypálila rybník americká herečka Blake Lively (23) ze seriálu Super Drbna, který u nás vysílá TV Prima.

  1. Blake Lively (23)
    Vnadnou blondýnku sice proslavila role v americkém seriálu pro -náctileté Super Drbna, ale živí se i jako modelka. Nejnověji se má objevit ve filmu o komiksovém superhrdinovi Green Lantern (Zelená lucerna). Randí se svým kolegou ze seriálu, hercem Pennem Badgleym.
  2. Mila Kunis (27)
    Herec filmů Sám doma Macaulay Culkin (30) si rve vlasy! Vždyť pustil k vodě druhou nejatraktivnější ženu světa! Narodila se v Sovětském svazu, ale od 1991 žije v USA, kde se prosadila jako herečka. Hraje např. ve filmu Černá labuť, který byl nominován na pět Oscarů.
  3. Sophia Vergara (38)
    Kolumbijská sexbomba je hvězdou v Americe veleúspěšného sitcomu Modern Family (Moderní rodina). Sice trochu přehrává, ale to vůbec nevadí, protože je majitelkou nejkrásnějšího televizního výstřihu.



Přečtěte si
alenkaa
3. 2. 2011 • 17:28

to je sice super,že je nejkrásnější,ale raději napište,kdy se SUPER DRBNA bude reprízovat nebo vysílat pokračování.Nejnejnejseriál všech dob!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.