Těhotná Mariah Carey: Čekám chlapečka i holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Mariah Carey: Čekám chlapečka i holčičku!

Těhotná Mariah Carey s manželem Nickem Cannonem
Těhotná Mariah Carey s manželem Nickem Cannonem (Profimedia.cz)

Tajemství těhotenství zpěvačky opět poodhaleno! Nejprve tajila samotné těhotenství, posléze, že čeká dvojčata. A dnes ráno prozradila: Bude to kluk i holčička.

Mariah Carey (41) čeká miminka s manželem hercem a zpěvákem Nickem Cannonem (30). Před několika týdny se při neformálním rozhovoru s americkým prezidentem Barackem Obamou pár prořekl, že čeká dvojčata. A svět se to hned dozvěděl.

Dnes vyšli ven s úplnou pravdou. V americké televizní show Today Mariah prozradila, že čeká holčičku a kluka. Nadšená maminka a prvorodička má termín v dubnu.

Mariah a Nick spolu v dubnu slavili dvouleté výročí od svatby. A právě před dvěma roky její těhotenství skončilo potratem. „Od té doby jsem ušla dostatečně dlouhou cestu, abych se s tím vyrovnala. Bylo to těžké. I proto jsem se toto těhotenství snažila držet v soukromí. Od porodu mě ale dělí už jen něco přes dva měsíce a to je skvělé,“ řekla v americké TV Carey.



Autor:  ex

Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2011 • 09:29

Afro a bílé zoubky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.