Modelka Mašlíková: Mám nového miláčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Mašlíková: Mám nového miláčka!

Hanka Mašlíková se pyšní tím, že si na luxusní vůz vydělala sama.
Hanka Mašlíková se pyšní tím, že si na luxusní vůz vydělala sama. (Aha! – Martin Hykl a Adam Holý)

Modelka Hanka Mašlíková (28) má od včerejška novou lásku. A chlubí se s ní, kde může...

Nejde však o muže, ale o rudé Audi A5 cupé s automatickou převodovkou, jehož cena se může vyšplhat i dvěma milionům korun.

„Tak dnes je můj velký den, koupila jsem si nové auto, které je jen moje, moje a moje,“ napsala radostně Hanka v úterý na svůj facebookový profil. A jen za několik málo minut přibyly na sociální síti i fotky nového »miláčka«.

Mašlíková si vše koupila sama


Víc než na samotný vůz, jenž například vlastní také moderátorka odpoledního zpravodajství TV Nova Michaela Ochotská, je Mašlíková pyšná především na to, že ho pořídila čistě z vlastních prostředků.

„Už je složená akontace a zbytek na lízačku. Mám neskutečnou radost a jsem pyšná, že mi ho nekoupil žádný sponzor,“ narážela modelka na svoji kolegyni Dominiku Mesarošovou, která shodou okolností dostala nedávno Audi A5 od svého staršího přítele Petra Ptáčka (65). A pak že je v českém modelingu krize...





Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2011 • 09:28

Co pěstí ganžu ve velkém má Porscháka a taky to nevytrubuje do světa.Má postavenou chajdu 7+2 za hotové,bazén,zařízení,děti na gymnáziíích.... A není v tom sám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.