Nová česká Miss Vietnam: Korunka za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová česká Miss Vietnam: Korunka za miliony!

Fotografie
Fotografie (internal)

Česko už zná svou Miss Vietnam. Stala se jí sedmnáctiletá Vu Thi Thuy Duong z Plzně.

Vyhlašování nejkrásnější vietnámské dívky v Česku probíhalo kde jinde, než v areálu pražské tržnice SAPA. Po triumfující Vu Thi obsadlia titul první vicemiss studentka z Prahy Tran Thi Thuy Linh a druhou vicemiss se pak stala Cao Hoang Yen z Ostravy. Akci pořádal Svaz Vietnamců v ČR a moderátorem večera byl Jakub Železný.

Miss Vietnam však není zrovna levná záležitost. Všechny tři vítězky byly dekorovány zlatými korunkami osazenými diamanty a barevnými drahokamy evokujícími asijskou kulturu od klenotnické firmy ALO diamonds, které dosahují hodnoty několika milionů korun!

Miliony mohou křehké vietnamské dívenky jen zkazit . „Dívky jsou nejen krásné a milé, působí na mě velmi skromně,“ chválila Světlana Pospíšilová, tisková mluvčí společnosti.

Pro tentokrát ale mohly všechny tři krásky skromnost odložit. Vedle dalších cen navíc dostaly i diamantové šperky - náušnice z bílého zlata a přívěsky za více než sedmdesát tisíc. Vu Thi Thuy Duong z Plzně se stane tváří Svazu Vietnamců v ČR a bude reprezentovat vietnamskou komunitu. Jedna z vítězek se také zúčastní soutěže Miss Princess of the World 2011.

Přečtěte si
winterfreshka
31. 1. 2011 • 12:43

Prostě všude kam se podívám .ještě ve vládě nejsou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.