Tajemství Borise Rösnera: Milenci s Asterovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Borise Rösnera: Milenci s Asterovou!

Boris Rösner podlehl v roce 2006 rakovině.
Boris Rösner podlehl v roce 2006 rakovině. (Aha! – M. Přibyl, ČTK)

Jejich tajné znamení: Klepal jí prstenem na dveře!

Herec Boris Rösner (†55), který by uplynulý týden oslavil 60. narozeniny, měl mimo manželství řadu románků. To není tajemství, to je fakt, o kterém věděla i jeho žena Alice. Málokdo ale ví, že jednou z jeho milenek byla i herečka Jitka Asterová (51)!

Teď, s odstupem času, už Asterová mileneckokamarádský vztah ke staršímu kolegovi nepopírá. „Chodíval za mnou po představení v divadle. Vždy jsem poznala, že je to on, když klepal svým velkým prstenem na dveře,“ zavzpomínala pro Nedělní Aha! Jitka.

„Byli jsme i velcí kamarádi a kdykoliv jsme se potkali, objal mě a zašeptal nějaké hezké slovíčko. Více bych to ale nerozebírala, je to už dávno,“ vzpomíná na velikána českého divadla »Asterka«, která s Borisem zažila chvíle, jež pak jistě bohatě zúročila ve svém rozhlasovém pořadu Sexy život. O ten však nedávno přišla, a teď moderuje na TV Barrandov pořad Prominenti.

O manželových milostných avantýrách věděla i jeho žena Alice, s níž byl ženatý od roku 1973. „Samozřejmě, že se občas našli kamarádi, kteří vám zavolají, že se věci mají tak a tak...

Od své moudré babičky jsem dávno věděla, že většina mužů dokáže zahnout, ale nepotřebují se rozvádět,“ přiznala nedávno v rozhovoru pro MF DNES manželka Alice Rösnerová, která o všem věděla.

Herec měl prý největší slabost nejen pro mladší kolegyně, ale také pro studentky herectví, kterým přednášel na DAMU. Řada z nich vzpomíná, že nejvíce je dostávalo Rösnerovo charisma umocněné nádherným hlasem.



Přečtěte si
winterfreshka
30. 1. 2011 • 14:52

Vytahuje se špína a klepy na mrtvé.Běžná praktika škrabáků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.