Střízlivý (!) Kaiser: Oldo, nová baba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Střízlivý (!) Kaiser: Oldo, nová baba?

Pár si dával pozor na jakoukoli důvěrnost.
Pár si dával pozor na jakoukoli důvěrnost. ( Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Vyjít s Oldřichem Kaiserem (55), který kromě nesporného hereckého talentu proslul i alkoholickými excesy, není zrovna jednoduché.

Své o tom ví nejenom jeho exmanželka Naďa Konvalinková (59), ale i četné přítelkyně a milenky, kterými se herec obklopuje. Jak pevné nervy asi bude mít ta zatím poslední?

Jakmile Kaiser čichne ke špuntu, je zle. V do té doby disciplinovaném herci se rázem probudí démon, kterému jsou všechny konvence a pravidla slušnosti cizí. Pak je mu jedno, kdo jeho řádění odnese – někdy je to jeho rodina a blízcí, jindy zaskočení diváci v hledišti.

„Olda je hodnej kluk, ale má svá trápení. Alkoholismus vždy z něčeho pramení – a u něj je to trošku z psychiky. Hodně se s tím popasoval, hodně porval a jsem vděčná, že s tím bojuje. Kdo ví, co je deprese, ví o čem mluvím,“ poznamenává na jeho adresu Konvalinková.

Naposledy bylo Kaiserovo jméno spojováno s vdovou po známém sochaři Blankou Wernischovou, od té doby ale přišel nejeden skandál. V tisku se objevily fotky Kaisera z nevěstince, kde si užíval svlečený s místními pracovnicemi, před nedávnem jej zase vyhodili z Divadla Ungelt, když se opil na zájezdovém představení v Písku a urážel diváky.

Těžko říct, jestli Kaiserova poslední známost, se kterou se před pár dny procházel večerní Prahou, bude mít tolik trpělivosti jako jeho bývalá manželka. Jen málokdo totiž vydrží náhlé změny nálad, které doprovázejí několikadenní tahy...



Přečtěte si
winterfreshka
29. 1. 2011 • 13:22

A dobře živený člověk má být Olda Kaiser??!!Si děláte kozy asi,né .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.