Taťka Elton John: Miluju smrad z plenek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taťka Elton John: Miluju smrad z plenek!

Elton John je se svým partnerem Davidem.
Elton John je se svým partnerem Davidem. (ČTK/AP)

Zpěvák a skladatel Sir Elton John (63) si nedávno pořídil spolu se svým partnerem Davidem Furnishem dítě. A do rodičovských povinností se přímo zamiloval.

Zatímco některé maminky jsou během prvních měsíců života svého dítěte vyčerpané a praní poblinkaných plenek nebo přebalování berou jako nutnou povinnost, zpěvák s šlechtickým titulem Elton John se do těchto činností naprosto zamiloval.

„Miluju ten pach plenek,“ nechal se slyšet na premiéře animovaného filmu Gnomeo&Juliet, který produkoval.



Ačkoliv si může za své pohádkové jmění pořídit zástup chův, je jasné, že péči o malého Zacharyho se nevyhýbá. Dokonce je překvapený, jak se v nové roli otce cítí dobře.

„Je to pro mě docela nové, ale musím říct, že to je překvapivě relax, je to to nejkrásnější a nejúžasnější, co se mi přihodilo od doby, kdy jsem potkal Davida,“ rozplývá Elton.


Zároveň ale přiznává, že nedokáže odhadnout, jak se bude cítit, až Zachary, jehož porodila náhradní matka, začne běhat všude kolem a známému muzikantovi možná pár věcí v jeho domě upraví k obrazu svému.



Autor:  iec

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.