Miss v Mexiku: Zhypnotizoval je šaman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss v Mexiku: Zhypnotizoval je šaman!

Krásky prošly rituálem očištění těla i duše.
Krásky prošly rituálem očištění těla i duše. (hermína)

Finalistky České Miss obohatilo soustředění v Mexiku i duchovně. Absolvovaly záhadný rituál s místním šamanem, které je dostal do transu.

K Mexiku neodmyslitelně patří i šamanská tradice, a proto si finalistky České miss nemohly nechat ujít zvláštní mayskou proceduru. Tu mohou provádět pouze vyvolení a její tajemství se předává z generace na generaci. Jeden z místních šamanů se krásných dívek ujal a očistil jejich tělo i duši.

Nejprve sám prošel kouřovou očistou, pak připravil směs speciálních bylinek a hlíny, kterou se dívky potřely. Následovala druhá část rituálu, kdy se modelky přesunuly do kruhové místnosti vyhřáté na 80 stupňů a působením šamana se dostaly do takzvaného transcendentálního stavu, kdy dokázaly po šamanovi opakovat modlitby v mayštině.



Všechny se pak shodly, že to byl naprosto ojedinělý zážitek, který si opravdu užily.

Pobyt v Mexiku pro ně už ale skončil. Plné zážitků přiletí už ve středu na pražské letiště Ruzyně a vrhnou se do finálních příprav boje o korunky krásy.

I letos se soutěží o titul České Miss, České Miss World, nebo Miss Vitalita - tvář minerální vody Aquila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.