Přeučil vypustil Joeovy balonky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přeučil vypustil Joeovy balonky!

Jan Přeučil otevření klubu moderoval a dokonce vypustil balonky.
Jan Přeučil otevření klubu moderoval a dokonce vypustil balonky. (Aha!: Josef MAŠEK)

PRAHA – Pod hvězdnou oblohou prožil své znovuotevření Velmi jemný klub Limonádový Joe! Ten totiž jako jediný disponuje otevírací střechou, a právě tou moderátor večera Jan Přeučil (68) vypustil hrozen nafukovacích balonků! To aby Praha věděla, že Joe už je zase v provozu. A asistovala mu u toho jeho žena Eva Hrušková (53) či falešný Karel Gott!

Znovuotevření klubu vedle legendární herny na Bingo v pasáži za obchodním domem Kotva přilákalo řadu osobností. Ohlášený Jiří Bartoška sice nedorazil, ale dobře se tu bavila třeba Kateřina Hrachovcová-Herčíková s manželem, Milan Drobný, imitátor Petr Jablonský či bývalý přítel Dary Rolinc hokejista Jaroslav Bednář (28).

Ten tu »pařil« s partičkou kamarádů, a přestože odešel sám, z bolestivého rozchodu s půvabnou československou zpěvačkou se už vzpamatoval. Hudební složku večera zajistila skupina Karel Gott Cover Band, která hrála řadu prověřených hitů nestárnoucího originálu.

13.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.