Karel Gott ze zaoceánské lodi: Strach z fanoušků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott ze zaoceánské lodi: Strach z fanoušků!

Karel si prohlédl v přístavu na Tenerife lodě.
Karel si prohlédl v přístavu na Tenerife lodě. (Foto pro Aha! – Jiří Krušina (karelgott.com))

Cestu Karla Gotta (71) na luxusní zaoceánské lodi Costa Concordia, na které dnes bude zpívat bohatým fanouškům, kazí počasí.

„Je zima a fouká! Mám strach, aby lidé nedostali mořskou nemoc,“ řekl Aha! Gott. Mistr právě pluje z kanárského ostrova Tenerife do španělské Málagy. Na lodi jsou tři tisícovky turistů z německy mluvících zemí a více než tisícičlenná posádka.

Gotta doprovází jeho německá sekretářka Jutta Birgden s manželem a zpěvákovým řidičem Haraldem. Na Tenerife dorazili v sobotu, kdy bylo ještě hezky. Pak se radikálně ochladilo. „Když jsem se nalodil, dali mi do kajuty přímotop, protože byla zima. Mám strach, abych neprochladl,“ bojí se zpěvák, který dnes bude na lodi koncertovat.

Proto doufá, že se počasí umoudří a lidem se z rozbouřeného moře neudělá špatně. „Mám strach z fanoušků, aby to zvládli. Když jsem se v roce 1986 plavil na lodi Miss Europe okolo Velké Británie a Irska, řada lidí dostala kvůli špatnému počasí mořskou nemoc a zvracela. Já to snášel docela dobře a dokonce jsem odzpíval i nasmlouvaný koncert.“

Do Málagy, která je od Tenerife vzdálená 1600 kilometrů, loď připluje ve čtvrtek. Karel se pak ze Španělska znovu vrátí kvůli práci do Německa.

Deník Aha! bude zpěvákovu cestu na lodi Costa Concordia dál bedlivě sledovat.

Přečtěte si
dannaa
26. 1. 2011 • 04:10

Jste člověk,ne Bůh.Tak holt nezazpíváte .To se může stát každému.

fiat
25. 1. 2011 • 12:09

cesta dopadne dobře.Vždy má někdo někdy mořskou nemoc, ale KG to nebude On se umí o sebe postarat.Jen vždy musí dělat pouze to, co sám pravdu chce,jak to cítí, prosadit si svou, a bude to vždy OK.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.