Miss World Veronika Machová: První foto s Červenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss World Veronika Machová: První foto s Červenkou!

Veronika je na Sibiři od pondělí.
Veronika je na Sibiři od pondělí. (Profimedia.cz)

Hokej, nákupy a... SEX! Tak vypadají první dny České Miss World Veroniky Machové (20) v sibiřském Omsku...

Kam na tři týdny přiletěla za svým novým přítelem – hokejistou Avangardu Romanem Červenkou (25).

„Už jsem byla i na jeho prvním zápase!“ pochlubila se Veronika. I společný snímek nám Veronika poslala, ačkoli Roman je na něm poněkud »umělý«... Skutečné fotografie zamilovaná dvojice zatím poskytovat nechce...

Zdá se ale, že je to láska jako hrom! „Roman se ke mně chová moc hezky, teď je zrovna na tréninku a zítra hrají doma další zápas s Kazaní. Už se těším,“ řekla včera deníku Aha! modelka. Aby také ne, vždyť ve středu Červenka před zraky své milé doslova řádil a soupeře z Nižněkamsku zničil dvěma góly a jednou asistencí!

Po zápase pak Červenka představil svoji novou přítelkyni spoluhráčům – hlavně pak Jaromíru Jágrovi (38), se kterým je v Omsku přítelkyně Inna Puhajková (24). S tou musí také Veronika obrazit nějaké obchody a nakoupit si zásobu pořádně teplých věcí. „To je prostě nutnost, protože je tady dvacet šest pod nulou!“ hlásí Machová ze Sibiře, kde má zůstat až do poloviny února.

Přečtěte si
zaj-po
21. 1. 2011 • 16:53

TAK, TADY KDY LIDÉ MOHOU NĚCO NAPSAT I NEGATIVNÍHO PROTOŽE V TOMTO PŘÍPADĚ JE PROČ---TAK MLČÍ!!! NO JISTĚ NENÍ TO KRÁSNÁ IVETKA A TAK NENÍ CO ZÁVIDĚT!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.