Craig a Weisz: V životě milenci, v bondovce si jdou po krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Craig a Weisz: V životě milenci, v bondovce si jdou po krku!

Rachel Weisz a Daniel Craig jsou v soukromí jak dvě hrdličky.
Rachel Weisz a Daniel Craig jsou v soukromí jak dvě hrdličky. (Isifa.com)

Daniel Craig (42) a Rachel Weisz (40, Mumie) se v reálném životě stali dokonalým mileneckým párem...

V nové bondovce si ale budou usilovat o život! Producenti už mají jasno, kdo bude hrát osudovou ženu, která se rafinovaně snaží zhatit plány Jamese Bonda. Do role protivnice neohroženého agenta 007, kterého Craig ztvární už potřetí, chtějí jedině jeho současnou milenku Rachel Weisz.

Rachel bude hrát šéfovou zločinecké organizace, které jde o jediné: srazit Bonda na kolena. „Její obsazení bude nečekanou otočkou. Každý by ji tipoval na roli Bond girl, když spolu teď randí,“ potvrzuje člen filmového štábu. Weisz a Craig se spolu seznámili minulý rok při filmování thrilleru Dream House. Vzájemné sympatie brzy přerostly ve velkou lásku. Herečka loni v prosinci ukončila devítiletý vztah s režisérem Darrenem Aronofskym (41), s nímž má tříletého syna, Craig zase zrušil zásnuby s producentkou Satsuki Mitchell (31).

Natáčení v pořadí už 23. bondovky ale brzdí finanční problémy. Producenti chtějí získat peníze zejména od výrobců luxusních značek Aston Martin, Omega či Sony, jejichž produkty by se měly ve filmu opět objevit. Film o dobrodružství neohroženého agenta, jehož režie se ujme Sam Mendes (45, Americká krása), by měl být dokončen příští rok v listopadu – tedy 50 let poté, co světlo světa spatřila první zfilmovaná bondovka Dr. No. Zřejmě se bude jmenovat Červená obloha v noci stejně jako původní román Iana Fleminga (1908 – 1964), který ještě nebyl zfilmován.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.