Mamka Claudia Schiffer: Místo přehlídek cesty do školky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mamka Claudia Schiffer: Místo přehlídek cesty do školky

Claudia s dcerkou na cestě do školky.
Claudia s dcerkou na cestě do školky. (Profimedia.cz)

Na módní mola Claudia Schiffer (40) už zapomíná. Z topmodelky se stala zodpovědná trojnásobná mamininka, která si rodičovství maximálně užívá.

Původem Němka má s manželem, britským filmovým producentem Matthewem Vaughnem (39) syna Caspara (7) a děvčátka Clementine (6), a čtyřměsíční Cosimu Violet. Už nějakou dobu žije spokojená rodina v Londýně.

Překvapivě si nenajala chůvu, jak je u slavných a bohatých maminek zvykem. Claudia se stala rodičem na plný úvazek, dětem věnuje veškerý svůj čas.

Fotografové už proto nemají šanci fotit její vnady v krásných nebo zajímavých róbách, teď ji svými objektivy zaberou nejpravděpodobněji na dětském hřišti, v parku, případně cestou do školky.

Také na snímcích z konce minulého týdne Claudia vede malou Clementine do jednoho jiholondýnského předškolního zařízení.
A ač by se maminka Schiffer mohla mezi ostatními rodiči ztratit, chůzí modelky,  neutuchajícím sex apealem, a dobře voleným pohodlným outfitem je 182 cm vysoká exmodelka prostě nepřehlédnutelná…

Krásná blondýnka s pronikavýma modrýma očima, kdysi přezdívaná »bavorský králíček«, opustila módní mola před dvěma roky. O milionové výdělky ale nepřijde. Peníze se jí pohrnou především z reklam. V poslední době pózovala pro módní firmu Dolce&Gabbana, také se stala tváří parfému návrhářky Alberty Ferreti.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.