Dcera Michaela Kocába: Šest operací...a hluchota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dcera Michaela Kocába: Šest operací...a hluchota!

Kocábovi to s Lejlou skvěle klape. Trápí ho jen dcera.
Kocábovi to s Lejlou skvěle klape. Trápí ho jen dcera. (ČTK - Volfík René, Aha! - Marek Pátek)

Dcera exministra Michaela Kocába (56) Natálie (26) je téměř hluchá!

„Odezírám často jen ze rtů, potřebuju vidět lidi, se kterými se bavím,“ prozradila Natálka, která se paradoxně živí zpěvem. Přitom je na jedno ucho hluchá úplně a druhé funguje jen ze čtyřiceti procent.

Se svou nemocí bojovala už jako dítě. Absolvovala šest operací, které však nepomohly. Podle lékařů je naděje na zlepšení už jen malá. Natálie pořádá jen ojedinělé koncerty a spíše se živí psaním povídek a knih.



Přečtěte si
wasube
19. 1. 2011 • 09:12

Cci doufat,ze se ji to stalo jinak a ne proto,ze nejaky doktor mel plzensky rychlokurs jako ten muj....

wasube
19. 1. 2011 • 09:10

Trpim tim samym,na jedno ucho neslysim vubec a na druhe na 40 procent...vada pry se da odtranit tympanoplastikou,ale zatim jsem na operaci nesla...pry moc nepomaha a pacienti maji pak problemy s rovnovahou...vim ale jedno,ze odezirat nemusi,jen ji asi dela problem,ze se musi k lidem otacet stranou,na kterou slysi...mě to zavinil primar ORL,ktery prohlasil,ze jsem simulant s horeckou nad 40 st. a nepomohl mi..poslal mi do prace...v Motole pri hospitalizaci zjistili,ze je uz pozde,ze budu skoro hlucha...bylo mi 23 let...fakt mi pomohli az v Motole,ze pry se s tim musim vyrovnat...ale maminka mě porodila dobre slysici a myslela jsem,ze primar je odbornik,zrovna mel sluzbu...bylo mu tehdy cca 68 let,asi uz vsechno zapomněl...

jostom
18. 1. 2011 • 14:21

Natalie je ještě mladá a má šance na změnu k lepšímu.Hodně je přeji aby zase normálně slyšela.javascript: insAtCur(document.getElementById('frmCont'), ' ')

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.