Trápení Simony Postlerové: Syn ji nepoznává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trápení Simony Postlerové: Syn ji nepoznává!

Simona Postlerová na jednom z mála existujících snímků se synem Damiánem, jehož údajně trápí zlá nemoc.
Simona Postlerová na jednom z mála existujících snímků se synem Damiánem, jehož údajně trápí zlá nemoc. (Aha! – Dalibor Puchta)

S herečkou Simonou Postlerovou (46), která září v seriálu Cesty domů v roli Patricie Štroblové alias Paciny, si několikrát život dost ošklivě pohrál.

Před pěti lety přišel její manžel, hudebník Zdeněk Hrášek kvůli zhoubnému nádoru o oko. Uzdravil se, ale tím trápení herečky s nezaměnitelným hlasem rozhodně neskončilo. Přišla totiž další rána v podobě nemoci jejího geniálního syna Damiána (15)!

Na silvestrovské vydání soutěže Kufr, kde nadaný Damián v roce 2000 ohromil bravurou, s níž vyjmenovával různé planety vesmíru a světelné vzdálenosti, vzpomínají lidé dodnes. A pořád se po klučinovi ptají. V tu chvíli se musí zdrcená Postlerová hodně přemáhat, protože její milovaný syn už svůj talent a výjimečné nadání nemůže rozvíjet.

„Snaží se být statečná, ale moc ji trápí synova těžká nemoc, která se podobá skleróze. Jsou chvíle, kdy ji ani nepoznává, není to s ním rozhodně jednoduché...,“ poodhalil děsivou diagnózu hereččina synka zdroj z jejího okolí.

„S Damiánem je to teď trochu složitější, ale i s ním se dá dohodnout,“ přiznala před rokem Postlerová. To však mluvila o synově pubertální »vzdorovitosti«, o jeho nemoci ale nikdy veřejně nepromluvila... A nereagovala ani na včera na telefonáty deníku Aha!

Útěchou jí může být v těžkých chvílích alespoň to, že se uzdravil její manžel, který je vyhledávaným kytaristou a skladatelem. „Zaplaťpánbu je v pořádku!“ ulevila si. „Snažím se brát jako rutinu, že mu denně umývám skleněné oko a vyplachuji oční důlek. Hlavně, že je ta mrcha nemoc pryč!“ dodává herečka známá i ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo pěvecké soutěže Duety.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.