Sisa Sklovská se zítra vdává: Prstýnky z Moskvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sisa Sklovská se zítra vdává: Prstýnky z Moskvy!

Sisa Sklovská bude od soboty vdanou paní
Sisa Sklovská bude od soboty vdanou paní (Aha! – Mária Rušinová)

Zpěvačka Sisa Sklovská (45) už zítra řekne »ano« po roční známosti bohatému řediteli pojišťovny Juraji Lelkesovi. Bude to svatba jako z pohádky...

Přestože je Sise Sklovské pětačtyřicet let, bude to její první svatba, zato ale ve velkém stylu. Sisa má štěstí, protože ulovila zámožného ředitele pojišťovny, který nemá nikdy hluboko do kapsy, a tak je jasné, že na svůj den D zřejmě nikdy nezapomene.

Více než stovka hostů se sjede už zítra do zámečku nedaleko Bratislavy, předělaného na přepychový hotelový a relaxační resort. Jak prozradil serveru čas.sk ženich Lelkes, půjde o velmi tradiční svatbu, a tak už se ví, že si svatebčané pochutnají na pečlivě vybraném maďarsko slovenském menu.

Šetřit se nemohlo samozřejmě ani na nevěstě a ženichovi. Prsteny si nechali vyrobit na zakázku v Moskvě, zpěvaččiny šaty pak vyrobil návrhář Andrej Baraník. Ačkoliv o róbě nechce nic prozradit, podle slovenského serveru bude svatební róba jiné barvy, než klasicky sněhově bílá. „Nechte se překvapit,“ usmíval se šibalsky hlavní sponzor svatby Lelkes s tím, že víc už neprozradí ani »ň«.



Přečtěte si
hejhej
14. 1. 2011 • 20:47

Doufám,že to nebude svatba-divadlo jak měla "pěnice"Bartošová.Asi ne, Sisa inteligentní.Na svatbu má každý právo v každém věku.

britva
14. 1. 2011 • 19:09

stará hajtra a ještě trhne kvalitního pracháče.dobrá práce na starý kolena, Siso

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.