KONEČNE! »Saxana 2« jde do kin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

KONEČNE! »Saxana 2« jde do kin!

„Viděla jsem už spoustu ukázek a myslím, že je opravdu na co se těšit!“ řekla Aha! hlavní hvězda filmu Petra Černocká.
„Viděla jsem už spoustu ukázek a myslím, že je opravdu na co se těšit!“ řekla Aha! hlavní hvězda filmu Petra Černocká. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

Fandové Saxany, zakroužkujte si v kalendářích červeným fi xem datum 15. září 2011! V ten den totiž vtrhne do kin pokračování kultovní komedie »Dívka na koštěti«!

Režisér Václav Vorlíček (80) na jeho uvedení čekal od první klapky téměř čtyři roky!

Saxana měla být původně uvedena už v roce 2009, pak se ale premiéra několikrát posouvala kvůli financím i trikovým dodělávkám. „Díky počítači máme čtyřmetrového draka nebo trpaslíka. Na to bych prostě herce nesehnal!“ říká Vorlíček, který chce, aby byl jeho film po digitální stránce rovnocenný cizím snímkům.

„Největší oříšek byl druhý pár rukou čtyřrukého ředitele čarodějnické školy, jehož po zesnulém Pepíčkovi Bláhovi převzal Josef Somr. Dlouho nevypadaly přirozeně...,“ popisuje Vorlíček.

Zato další hvězdy prvního dílu – Petra Černocká a Jan Hrušínský – září ve filmu znovu, děj se ale nejvíce točí kolem jejich malé dcerky Saxanky.



Přečtěte si
repro
15. 1. 2011 • 11:19

Bohdalka hraje Drbohlavovou

aha-aha
14. 1. 2011 • 16:09

TY JDI SE SVÝM UBOHÝM SARKASMEM A PÝCHOU DO PÉR*DE*LE !!! PETRA ČERNOCKÁ UŽ DŮCHOD DÁVNO MÁ A TO PROTO, ABY TOMUTO STÁTU NENECHALA ANI KORUNU NAVÍC.NEZBYDE NA DŮCHOD TOBĚ TROUBO Petra Černocká nikdy pyšná ani namyšlená nebyla, naopak je to velmi příjemná, milá a pohodová dáma s velkým D.Umí stárnout neuvěřitelně pomalu a s grácií.Já se na pokračování moc těším a Petře Černocké přeji spoustu dalších krásných písniček, velký filmový úspěšný návrat a co nejmíň závistivců jako je tento nicneznamenající " zaj-po ". Poděkování patří i skvělému režisérovi Václavu Vorlíčkovi, že nezklamal a Saxana 2 konečně bude.

zaj-po
14. 1. 2011 • 12:56

NO,TAK SI MYSLÍM,ŽE PANÍ PETRA ČERNOCKÁ BY MĚLA JÍT DO DŮCHODU . STARAT SE KONEČNĚ O ZÁHRÁDKU A SE SVÝM MANŽELEM SI UŽÍVAT KLID A DÁT JIŽ POKOJ SE SVOU PŘÍTOMNOSTÍ VE FILMECH ATD.MYSLÍM , ŽE JÍ BYLO S JEJÍM SARKASMEM A PÝCHOU JIŽ VÍCE NEŽ DOST.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.