Veronika Žilková: Mám geniální dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková: Mám geniální dceru!

Veronika Žilková absolvovala s nejmladší dcerou psychologické vyšetření.
Veronika Žilková absolvovala s nejmladší dcerou psychologické vyšetření. ( Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Herečka Veronika Žilková (48) musela s nejmladší dcerou do psychologické poradny! Ne že by Kordulka Stropnická (5) zaostávala za ostatními dětmi, právě naopak.

Je geniální, jenže se narodila v podzimním čase, kdy se dětem většinou doporučuje jednoletý odklad povinné školní docházky. A to její máma Veronika Žilková nechtěla!

„Na všechno, na co se tě budou ptát, odpověz,“ dávala své nejmladší holčičce rady Žilková. A malá Kordula se opravdu ukázala jako geniální stvoření. Což ostatně potvrdila i psycholožka, která také herečce doporučila, aby svou dceru s klidným srdcem dala po prázdninách do první třídy.

„Umí vytleskávat do rytmu, krásně obkresluje, klidně může jít do školy,“ prohlásila psycholožka. Malá Kordula tedy po prázdninách usedne do školních lavic.



Přečtěte si
elahop.elahop
16. 1. 2011 • 17:53

....takových v republice jeee. Ale bohužel nebo bohudík nenesou VIP příjmení. Normální rodič nemá potřebu se s tímto faktem vytahovat.

qwertina
14. 1. 2011 • 22:59

illis
14. 1. 2011 • 21:09

jak se nám snaží Žilková namluvit, normální dítě, které vyrůstalo mezi dospělými. Všichni sourozenci jsou od ní věkově dost vzdáleni. To by nebyla ani Žilková, aby zase neperlila. Mne už nepřekvapí, stále dokola, kolik vychovala dětí, že jako herečka, která učí mladé herce má méně, než kolik si řekne na hodinu chůva. Prostě Žilková je Žilková a já se jen divím za co vyměnil Stropnický svou skvělou ženu Lucii. Kdyby raději nechala Kordulu ve školce a do školy ji dala až další rok. Ta snad vůbec neuvažuje.

britva
14. 1. 2011 • 19:33

nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost, ale teď když je několik článků o žilkové pod sebou tak je docela úsměvné si přečíst, že jí je jednou tolik a podruhé tolik a pak zase tolik Veronika Žilková (48)nebo Veronika Žilková (49)a pak zase Veronika Žilková (48) a pak Veronika Žilková (49)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.