Sámer Issa: Expřítelkyni přihlásil do SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer Issa: Expřítelkyni přihlásil do SuperStar!

Sámer Issa přihlásil Pavlínu Dubnou do druhé řady Česko-Slovenské SuperStar.
Sámer Issa přihlásil Pavlínu Dubnou do druhé řady Česko-Slovenské SuperStar. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvák Sámer Issa (25) už sice s Pavlínou Dubnou nechodí, její kariéra mu ale stále leží na srdci. Přihlásil jí totiž do další řady Česko Slovenské SuperStar. Zajistí jí protekci?

Přestože se Sámer se s Pavlínou Dubnou oficiálně dávno (poněkolikáté) rozešel, vůbec to tak nevypadá. „Trávíme spolu devadesát procent času. I v noci,“ šklebil se spiklenecky Sámer v baru Coco, kam s Pavlínou dorazil.

Přestože už tedy spolu prý nejsou, chodí všude ruku v ruce a ani o něžnosti není nouze. Sámerovi dokonce na srdci i její kariéra - neváhal totiž a přihlásil Pavlínu do druhé řady Česko Slovenské SuperStar.

„Má talent, je krásná, věřím, že uspěje,“ nešetřil superlativy na adresu mladé umělkyně. Dokonce slíbil, že jí na příštím turné nechá v programu stejně prostoru, jako bude mít on sám a Dubná už tak zřejmě nebude hrát jen »druhé housle«.



Přečtěte si
dzery44
14. 1. 2011 • 08:53

Po ránu a hned pohled na slizouna?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.