Leoš »kulka« Mareš: Ránu do hlavy bych zasloužil já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš »kulka« Mareš: Ránu do hlavy bych zasloužil já!

Zatímco Leoš Mareš žehlí opilecký průšvih u fanoušků, jeho přítelkyně Hanka Svobodová se jen usmívá.
Zatímco Leoš Mareš žehlí opilecký průšvih u fanoušků, jeho přítelkyně Hanka Svobodová se jen usmívá. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

I po týdnu je Marešův skandál i výrok o kulce pro Patrika Hezuckého pořád aktuální téma.  A kulku Leoš dokonce odevzdaně přijal i jako přezdívku.

„Normálně jsem s kamarádama pařil a nějak se to protáhlo,“ omlouval neobratně v tisku svůj trapný opilecký výstup Leoš Mareš, při němž urazil parťáka Patrika Hezuckého natolik, že se hned po šesté hodině ranní sebral a ze studia odjel. Mareš ale ani ve zbytku vysílání nepolevil a do kolegy se navážel dál o sto šest.

„Je to dezertér a ten si zaslouží kulku, kulku pro Patrika Hezuckého,“ mlel Leoš dokola a nedbal ani rad Lucie Šilhánové, která se ho ve studiu snažila jen marně krotit.

Leošovi ale tahle eskapáda u fanoušků neprošla tak hladce jako v rádiu a aby si je udobřil, kaje se na každém kroku. Omlouvá se o sto šest, pije prý jen minerálku a dokonce si dělá ze svého úletu legraci.

To dokázal i na otevíračce nového Coco café disco baru, kam dorazil ve společnosti své přítelkyně Hanky Svobodové. Alkoholu se ani nedotkl a po půlnoci se pak i vrhnul za mixážní pult, odkud ostatní bavil jako dýdžej až do čtvrté hodiny ranní. „Jsem DJ Kulka! Kdo by si zasloužil kulku? Leoš Mareš by si zasloužil kulku,“ vykřikoval.

Za jeho pokřikování se skvěle na párty bavila i pařmenka Agáta Hanychová, která vehementně všem vyvrací informaci, že je těhotná se svým přítelem Milošem Dopitou.

 



Přečtěte si
alenkaa
14. 1. 2011 • 17:37

Leoši,snad už dostanete rozum.Máte krásnou manželku a krásné děti.Tak přestaňte blbnout.Snad svůj život už dokážete ukočírovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.