Misska Kateřina Stočesová (31): Je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Misska Kateřina Stočesová (31): Je těhotná!

Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová

V létě bude Miss ČR 1998 a modelka Kateřina Stočesová maminkou. S přítelem Alešem (34), synem návrhářky Věry Kocové, čeká miminko.

Ačkoliv byla po vítězství v soutěži miss jednou z nejžádanějších modelek, svoji kariéru nijak nerozvíjela. Několik let už dokonce není nikde vidět, spíše se věnuje podnikání.

S přítelem žije v pražské Krči. V přízemí domu společně provozují obchod s golfovým zbožím.

Kateřina byla vdaná s podnikatelem Danem Bezouškou, manželství se však rozpadlo. S Alešem žije už třetím rokem. O svatbě podle serveru Blesk.cz, který se zprávou o jejím těhotenství přišel, zatím nepřemýšlí.



Přečtěte si
seba
11. 1. 2011 • 10:51

V tom případě nechápu, proč to píšeš tak nepěkně.Kolik těch maminek čekatelek, se jmenují Kateřina Stočesová, jenž byla Miss ČR? Každého věc, jak těhotenství pojme. Je to něco mimořádného a krásného a každý se s tím vypořádá po svém. Teď je taková móda, nechat se vyfotit v pokročilém stádiu těhotenství. Pokud to samotné mamince nevadí a chce svoje bříško ukazovat, je to jenom její problém. Nechť ten, komu se to nelíbí, na takové snímky nekouká, ale také to nekritizuje. Nevidím na tom nic špatného, ale Kateřina určitě nepatří mezi ty maminky, které se takto nechají vyfotit. Myslím, že spíše naopak, že je velice skromná a svoje soukromí si bude bedlivě střežit.

winterfreshka
11. 1. 2011 • 09:16

Co má být,těhotných čekatelek je mezi námi mraky..Tak ještě nafotit lechtivý kalendář a svatba s pupkem v kostele,jak bývá zavedeným zvykem.Jinak jim toho malého tvorečka přeji a-nezávidím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.