Agáta Hanychová: Je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agáta Hanychová: Je těhotná!

Agáta Hanychová se svým přítelem Miroslavem Dopitou.
Agáta Hanychová se svým přítelem Miroslavem Dopitou. (Aha! – Marek Pátek)

Modelka Agáta Hanychová (25) se nikdy netajila tím, že by se chtěla vdávat a starat se o své vlastní dítě.

Její přání zřejmě bylo vyslyšeno. Podle velmi dobře informovaného zdroje by měla být ve třetím měsíci těhotenství! Otcem dítěte je její přítel, hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita (28), který už má syna (2,5) z předchozího vztahu.

Modelka, jež dokáže způsobit skandál na jakémkoli večírku, své těhotenství přísně tají. O svém stavu prý řekla jen několika nejbližším přátelům. „Je ve třetím měsíci, ale má rozjetou nějakou kampaň, takže to zatím nechce šířit do světa, aby to nějak nezhatilo její práci,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.

Sama modelka se ještě minulý týden zúčastnila narozeninové párty, ze které však odešla podezřele brzy. Dokonce ji přijel vyzvednout otec budoucího miminka. Pro malého drobečka už mají milenci připravený dům, do něhož se budou během čtrnácti dnů stěhovat.

„V domě v Černém Volu jsem nechala přistavět patro, kde budeme bydlet,“ řekla deníku Aha! modelka, která to s Miroslavem Dopitou zřejmě myslí opravdu vážně. „Počkejte, až vám přijdou svatební oznámení. Možná to bude už brzy,“ smála se modelka, jež o budoucnosti mluvila velmi tajemně...

Autor:  PETR MACEK,EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
majolka333
10. 1. 2011 • 15:04

Já jen nazývám věci pravými jmény, a to že se ku*vy typu Hanychové mají dobře, a slušné ženy bohužel na to doplácejí, to je taky pravda. A nejhorší je, že tyhle rychlokvašky potom ty 20-ti leté bl*bky napodobují, a dopadnou pak taky špatně (viz případ Bartošová )

majolka333
10. 1. 2011 • 07:46

A Hanychová se bude dál k.u.r.v.i.t ona určitě ani neví, se kterým ze svých pošahaných pře.d.u.p.n.í.k.ů to čeká!!! Čili řečeno ženskou hantýrkou - od koho bude vymáhat výživné(alimenty) na toho ba.s.ta.r.d.a

illis
9. 1. 2011 • 21:12

ať už těhotná je, nebo není je to její věc. U její mámy v Suchdole bude možná zase další dítě, až přijedou ze Statenic-Černého vola na návštěvu. Žilková určitě nevyšla ze cviku. Jen doufám, že v případě holčičky ji Agáta nepojmenuje po sestře Kordula. Tohle jméno vymyslí jen Žilková, ta totiž právě u té Kordulky vůbec nepřemýšlela . Nevím, jak se její dcerka na tohle jméno bude dívat jako dospělá . Já bych rozhodně z takového jména nebyla nadšená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.