Eliška Balzerová: Sex a Abrhámem? Chybělo málo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eliška Balzerová: Sex a Abrhámem? Chybělo málo!

Inu nakonec zahrála Andrea Čunderlíková. Na snímku s Abrahámem alias MUDr. Blažejem.
Inu nakonec zahrála Andrea Čunderlíková. Na snímku s Abrahámem alias MUDr. Blažejem. (ČT)

Dokážete si představit Elišku Balzerovou (61) v posteli s Josefem Abrhámem (71)?

Jak jí špitá do ouška milostná slůvka, ona s tupým pohledem spící panny naslouchá a pak mu půjčí peníze na nové auto, protože věří, že kvůli ní opustí manželku? Nechybělo málo a bylo tomu tak! Milenku doktora Blažeje Inu z Nemocnice na kraji města totiž původně měla hrát namísto Andrey Čunderlíkové (58) právě Balzerová!

Režisér Jaroslav Dudek si to ale na poslední chvíli rozmyslel a díky tomu herečce nakonec připadla role nastupující doktorky Alžběty Čeňkové!

„Diváci mě mají tři desetiletí spojenou s postavou Alžběty, a přitom stačilo tak málo a všechno mohlo být úplně jinak. Pan režisér Jaroslav Dudek mi k přečtení poslal nejprve part Iny, o mém obsazení do role Alžběty se rozhodlo až později. Bylo to pro mě osudové rozhodnutí. Alžběta mi byla mnohem bližší,“ nechala se slyšet Eliška Balzerová, která naposledy zazářila ve filmu Ženy v pokušení.

Balzerovou nedlouho po uvedení seriálu Nemocnice na kraji města role Bety Čeňkové katapultovala na výsluní popularity, zatímco Ina televizním divákům nikdy k srdci nepřirostla.

Přečtěte si
perinbaba
5. 1. 2011 • 12:38

Máte pravdu - sluší jí to i u kadeřníka. Ale udělat něco podobného mě, tak bych se fakt ale naštvala - to se dělá? A to nevíte, zda jste nenaštvali i ji....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.