Pam Anderson se zhroutila - ÚTOK ŠÍLENCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pam Anderson se zhroutila - ÚTOK ŠÍLENCE!

Bože, co po mně chce?
Bože, co po mně chce? (Profimedia.cz)

Šokem začal rok 2011 pro prsatici ze seriálu Pobřežní hlídka Pamelu Anderson (43)! V opravdové drama se změnila její cesta vlakem...

Pamela chvíli předtím opustila divadelní představení v liverpoolském divadle Empire do Londýna.

Na nádraží hvězdu doprovázely desítky fanoušků, mezi nimi bohužel i nebezpečný maniak! Pamelu setkání s ním přivedlo na pokraj úplného psychického kolapsu!

Duševně narušenému muži se podařilo proniknout až do kupé, v němž Pamela seděla! „Ten chlap letěl dolů k nástupišti a v ruce mával něčím, co vypadalo jako lístek. Pak nastoupil do vlaku a snažil se prodrat k Pamele,“ popisuje incident očitá svědkyně.

Na místo ihned dorazila policie přivolaná lidmi ze štábu americké sexbomby.

Útočník, 21letý muž oblečený od hlavy k patě v černém, byl vyzván jedním z policistů, aby předložil jízdenku. Namísto toho ale začal sprostě nadávat a jednoho muže zákona dokonce kousl, a musel tedy být zneškodněn pepřovým sprejem! Pamela utrpěla po incidentu velký psychický otřes. Několik minut nehnutě seděla a nebyla schopná jediného slova!

Podle policistů se zřejmě jedná o stejného mladíka, který Pamelu obtěžoval už před pár dny. Nakoupil si vstupenky do první řady na všechna představení pantomimy Aladdin (Pamela v něm má roli Genie) a poté na svůj idol čekal před východem z divadla. Po upozornění hvězdy, která se necítila v bezpečí, jej z divadla musela vyvést ochranka.



Autor:  šum

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.