Jitka Asterová (51) - VYHAZOV Z PRÁCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jitka Asterová (51) - VYHAZOV Z PRÁCE!

Jitka Asterová odchází z rádia. Nechtěla moderovat ve více lidech a to se jí stalo osudným.
Jitka Asterová odchází z rádia. Nechtěla moderovat ve více lidech a to se jí stalo osudným. (Aha! Marek Pátek)

Devět let moderovala na rádiu Frekvence 1 úspěšný pořad Sexy život, a teď je po všem. Jitka Asterová (51) s dopolední lechtivou show končí!

Vedení stanice ji chtělo inovovat a hledalo k herečce spolumoderátorky, Asterová ale takovou variantu odmítla. Proto se musí poroučet. „Obrečela jsem to,“ řekla deníku Aha!

Byl to kultovní pořad jedné z nejposlouchanějších stanic v republice. V dopoledním čase v něm »Asterka« řešila sex, vztahy a problémy. S tím je konec.

„Pobrečela jsem si, ale teď si říkám, že všechno zlé je pro něco dobré. Je mi to samozřejmě hrozně líto, hlavně kvůli posluchačům a kvůli práci, která mě nadmíru bavila. Na druhou stranu chápu, že nic netrvá věčně... Naštěstí mám ještě jiné aktivity, které se týkají hlavně mé herecké profese,“ řekla herečka.

Teď Sexy život nahradí show moderovaná herečkou Sandrou Pogodovou (35), známou ze seriálu Velmi křehké vztahy, a zpěvačkou Lindou Finkovou (42), manželkou showmana Richarda Genzera (44). Jitka s nimi mohla moderovat taky, ale odmítla to.

„Zpočátku jsem byla připravena na to i přistoupit. Pak jsem si ale najednou uvědomila, že se o svůj pořad nechci dělit. Já jsem si ho osm let stavěla cihličku po cihličce, a nevím tedy, proč bych dál neměla zůstat jeho hlavní hvězdou – což by se takhle už nedělo...“

Podle informací deníku Aha! poběží show Sexy život ještě v průběhu ledna, pak už »Asterka« z vysílacích vln zmizí úplně. Možná dočasně, možná nastálo. Záleží na tom, jak dopadnou další jednání s vedením F1.

Vyjádření vedení rádia Frekvence 1

Programový ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda (41): „Připravujeme inovaci Sexy života inspirovanou televizní sérií Sex ve městě – tedy několik různých ženských typů dohromady. A v průběhu zkoušek jsme zjistili, že nový projekt se musí obejít bez Jitky Asterové. Rádio je ale týmová práce a novou show začneme vysílat v průběhu ledna. Bude to vlastně živý přenos z redakce lifestylového magazínu, který bude v průběhu vysílání také reálně vznikat. A jeho obsah budou spoluvytvářet i posluchači pod vedením tří redaktorek/moderátorek. Zkuste si představit tři ženské, jak spolu kecají o partnerech, dětech a práci. Výsledek předčil naše očekávání!“



Přečtěte si
danyka
10. 1. 2011 • 00:23

tato zpráva mě potěšila. Neseděla mi tam, přehrávala, často jsem F1 kvůli ní vypnula. Jinak mi nevadí.

rebelado
5. 1. 2011 • 09:30

jsem si říkal kdy jí konečně vymění a vida..ten pořad postrádal nějakou úroveň jako sama asterka

perinbaba
4. 1. 2011 • 22:34

Vzpomínám na začátek jejího pořadu, jak na mě působila vyloženě hloupě. Dostala mě větou : " a teď vám zazpívá Robíje Vilijams - nebo jak se to čte - já neumím anglicky" a pak se tomu od srdce zasmála. Říkala jsem si - co taková osoba dělá v rádiu....pak se nějak chytla, ale nic moc. Jako herečka je dobrá, ale jak říkám, oplakávat ji nebudu. Jsem zvědavá na novou podobu pořadu. Myslím si ale, že by pořad mohl být trochu kultivovanější - vždyť to dopoledne mohou poslouchat i děti.

nespokojeny
4. 1. 2011 • 18:19

tak co ti ted zbyde akorat *** z kockama ty huso jedna

zylom
4. 1. 2011 • 17:47

Výborná zpráva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.