Savka se přetahoval s Poláčkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Savka se přetahoval s Poláčkem!

Přestože zápas skončil nerozhodně, pohár pro vítěze chtěli oba kapitáni, a proto se o něj Tomáš Savka (vlevo) s Petrem Poláčkem přetahoval
Přestože zápas skončil nerozhodně, pohár pro vítěze chtěli oba kapitáni, a proto se o něj Tomáš Savka (vlevo) s Petrem Poláčkem přetahoval (Aha!: Marek PÁTEK)

RUMBURK – Zpěváci a finalisté SuperStar Tomáš Savka (22) a Petr Poláček (21) se málem porvali o pohár! Exhibiční hokejové utkání protagonistů muzikálů Tři mušketýři a Bídníci totiž skončilo remízou 6:6, ale vítěznou trofej chtěli všichni.

Už příjezd do Rumburku si muzikáloví zpěváci přizpůsobili svému. Celou cestu z Prahy tekl v autobuse alkohol proudem a nejvíce špuntů od šampusu měl Tomáš Savka. „Jen jsem láhve otevíral, všichni mi to stihli vypít,“ dušoval se s úsměvem Savka. Petr Poláček se k hokeji vrátil po dlouhé době. „Ty vole, takhle jsem se zase dlouho neztrapnil,“ hodnotil svůj výkon zpěvák, který se před zápasem dostal do hokejové výstroje jen s pomocí spoluhráčů.

Hokejovým amatérům pomáhaly na ledě i legendy Pavel Richter a Richard Žemlička. Jejich výkonu se snažil úspěšně přiblížit zpěvák a herec Zbyněk Fric. Na dresu měl »Jágrovu« 68 a hrál jako o život. „Hraju sice jen rok, ale ten jsem prakticky celý strávil na ledě, protože jsme točili seriál z hokejového prostředí Poslední sezona,“ vysvětlil deníku Aha! Fric své sportovní nadání. Po zápase se hráči vydali na vydatnou večeři a Petr Poláček ještě vytáhl své kamarády na bowling. Cesta do Prahy probíhala stejně jako příjezd, mezi pasažéry dokonce kolovala láhev slivovice…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.