Zmatky kolem Ordinace: V lednu nepoběží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zmatky kolem Ordinace: V lednu nepoběží!

Jan Kanyza nadále bude svádět Zlatu Adamovskou.
Jan Kanyza nadále bude svádět Zlatu Adamovskou. (TV Nova)

To jsou změny! Příští měsíc budou mít diváci Ordinace v růžové zahradě 2 smůlu, v únoru údajně seriál poběží obden!

Příznivci Ordinace si budou muset zvyknout na nový vysílací řád seriálu! Z lednového schématu jej Nova vyřadila úplně a od února naopak jeden díl týdně přidá! Kromě úterků a čtvrtků se Ordinace bude nově objevovat i ve středu! Nova tím chce zaútočit na konkurenční seriál TV Prima Cesty domů, kterému se vede nad očekávání dobře!

Původně se měla Ordinace po vánoční a novoroční pauze opět rozjet v úterý 18. ledna. Místo toho ale v tento den zařadila Nova českou komedii Discopříběh. O dva dny později půjdou místo »Růžovky« Slavnosti sněženek.

„Na leden jsme se rozhodli nabídnout divákům další oblíbené české filmy a věříme, že to stejně jako o Vánocích ocení. Ordinace se na obrazovky vrátí ve svých pravidelných časech od 1. února,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Podle našich zdrojů se ale na Nově zrodil plán vysílat Ordinaci častěji, až třikrát týdně. A tomu by prodloužení pauzy ve vysílání seriálu odpovídalo. „O tom, že by běžela třikrát týdně, jsme neuvažovali,“ tvrdí ale mluvčí televize Fričová. Ani nic jiného říci nemůže. Rozhodnutí se totiž ze strategických důvodů přísně tají, a má jít o vážný zásah do sledovanosti konkurenčního seriálu Cesty domů.

Herci, kteří tak do konce sezony musejí natočit zhruba o osmnáct dílů více než podle původního plánu, se mají co ohánět, náročná je i výroba scénářů, aby děj rozředěním neutrpěl. „Práce je hodně, kolikrát jsem tady od brzkého rána do večera, jedeme na plné obrátky. S prací jsem skončila až těsně před Štědrým dnem,“ přiznala deníku Aha! nezvyklé pracovní nasazení Dana Morávková (39), která hraje doktorku Zdenu Tichou.

V případě, že Ordinace skutečně poběží třikrát týdně, vyjde příští rok Novu tento seriál výrazně dráž – jeden díl totiž stojí zhruba půldruhého milionu korun. Do června, než začne letní přestávka, tak televize utratí o 36 milionů korun více.

Co nás čeká?

  • Vdá se doktorka Monika Mandlová (Tereza Kostková). Jejím mužem se stane bývalý primář Dalibor Frynta (Jan Šťastný)!
  • Doktorka Lea Vágnerová (Míša Kuklová) chystá zničující pomstu!
  • Dojde k únosu Matyho Povýšila (Jan Cina)!

Munzarová se vrátí?!

Bylo z toho zděšení, když herečka Bára Munzarová na jaře oznámila konec v Ordinaci. Brzy ale vše může být zase při starém. „Ráda by se do Ordinance vrátila, i když nad ní ohrnovala nos,“ řekl zdroj z okolí Munzarové. Herečka začala na podzim pracovat na Primě, dnes ale lituje.

Moderovala dva díly Soukromých dramat, pak ale z obrazovky zmizela. Teď hledá další uplatnění. „Její postava byla u diváků oblíbená. Když bude chtít, vrátíme ji do děje,“ uvedla šéfka »Růžovky« Lenka Hornová.

Přečtěte si
kolemjdouci_clobrda
31. 12. 2010 • 08:28

a snad to přežijeme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.