Elton John (63) a jeho přítel David (48): Mají syna Zachary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Elton John (63) a jeho přítel David (48): Mají syna Zachary!

Fotografie
Fotografie (internal)

Napodruhé se jim to povedlo! Zpěvák Elton John a jeho přítel filmař David Furnish jsou už čtyři dny taťkové. Dítě chtěli mít už loni, teprve teď však mohou vychovávat syna.

Napodruhé se jim to povedlo! Zpěvák Elton John a jeho přítel filmař David Furnish jsou už čtyři dny taťkové. Dítě chtěli mít už loni, teprve teď však mohou vychovávat syna.

Právě na Vánoce se jim narodil syn, kterého v Kalifornii porodila náhradní matka, napsala dnes agentura Reuters.

Chlapec, který dostal jméno Zachary Jackson Levon Furnish-John, je prvním potomkem britské rockové hvězdy a kanadského filmaře Davida Furnishe, s nímž zpěvák žije od začátku 90. let. V roce 2005 spolu uzavřeli civilní sňatek. Nejen tím si proti sobě obrátil konzervativní katolické kruhy, ale také provokativními výroky se svým přítele: Elton John naštval církev i věřící! Říká: »Ježíš byl inteligentní homosexuál!«

„Jsme zahlceni štěstím a radostí v tomto mimořádném okamžiku,“ citoval slavný pár americký list US Weekly. „Zachary je zdravý a daří se mu velmi dobře a my jsme nesmírně pyšní a šťastní rodiče.“

Při narození chlapeček vážil 3,6 kilogramu, dodal US Weekly s tím, že třiašedesátiletý Elton John nehodlá prozradit žádné podrobnosti o tom, jak bylo náhradní rodičovství zařízeno. Jeho trápení si připomeňte článkem: Dítě pro Eltona Johna: Je starý a navíc homosexuál, kluka nedostane!

V loňském roce se John a Furnish pokusili adoptovat z Ukrajiny sirotka nakaženého virem HIV, ale nedokázali překonat vládní nařízení pro adopce.

Čtěte také:

Tohle je brácha Eltona Johna: Žije v chudobě na vesnici!

Elton John: Zazpívá princovi na svatbě!

Elton John na otočku v Praze - Odzpíval a zmizel!

Elton John: Nevěra na pódiu!

Elton John: Hospitalizován v nemocnici!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.