Zemřeli v tomto roce: Rudolfe, Václave, Ladislave, Petře, Vladimíre... Chybíte nám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zemřeli v tomto roce: Rudolfe, Václave, Ladislave, Petře, Vladimíre... Chybíte nám!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dávali nám radost, naději, přinášeli nám do života smích, radost a elán. Rok 2010 byl ale jejich posledním, navždy nás opustili.

Sametový hlas Petra Muka, svérázné rady sexuologa Miroslava Plzáka, brilantní herectví Vladimíra Dlouhého, laskavý humor Ladislava Smoljaka. Ohlédnemeli se už teď za končícím rokem 2010, zjistíme, že tohle všechno, respektive tyhle všechny nám vzal...

Těch, kteří v tomto roce navždy odešli, je ale více. Bohužel. A ačkoliv nás může těšit vědomí, že se slavná jména nesmazatelně zapsala do dějin, bolest zůstává. Kdo další kromě osobností, které vidíte na titulní stránce dnešního vydání deníku Aha!, ještě odešel navždy a jak?

Někdy byl důvodem odchodu nemilosrdný, ale spravedlivý čas, jindy jejich život vyhasl bolestně brzy. Komu všemu jsme v právě končícím roce dávali poslední sbohem a kdo nám bude chybět?

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.