Tom Hanks. Podivín! Dárky pro manželky kupuje s ní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Hanks. Podivín! Dárky pro manželky kupuje s ní!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vánoční šílenství postihlo většinu světa, Hollywoodu se nevyhnulo. A tak se lidé mohou v obchodech potkávat s těmi, koho vídají jen doma na obrazovkách. Při nákupech fotografové zastihli i herce Toma Hankse. Vybíral dárky pro ně. Při tom je měl za zády!

Opět potvrdil, že je to naprosto rodinný typ. Veškeré filmové aktivity prý v polovině prosince utne a věnuje se jen rodině. Jsou spolu tak moc, že i vzájemné dárky spolu chodí nakupovat. Jak to udělají, aby ten druhý neviděl, co se mu nakupuje?

„Když něco objevím, Ritu pošlu do jiného oddělení a Chesterovi a Trumanovi se snažím namluvit, že to není pro něj. Dárky přece nosí Santa Claus,“ řekl s úsměvem Hanks. „Samozřejmě, že se to vždycky nepovede, a tak občas musím z domu utéct nebo dárky objednat kurýrem,“ dodal Tom.

A co své partnerce a synovi koupil? „Myslíte, že nečtou noviny? Koupil jsem jim jako vždy něco, po čem v minulých měsících zatoužili. A na co mi samozřejmě stačily honoráře z natáčení…,“ odpověděl herec novinářům.

Čtěte také:

Komu nejvíc věříme? Herci Tomu Hanksovi

Nejoblíbenější filmy pro ženy

Žebříček časopisu časopisu Time - 100 nejvlivnějších osobností světa!

Tom Hanks: Svlékl jsem se před Monou Lisou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.