»Čmaňa« Zedníček: Líbám jenom svou Hanku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Čmaňa« Zedníček: Líbám jenom svou Hanku!

Hana Kousalová slavila narozeniny v Zedníčkově objetí.
Hana Kousalová slavila narozeniny v Zedníčkově objetí. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Euforie po vydařené premiéře! Tak se dal vysvětlit úsměv na tvářích herců, kteří právě odehráli premiéru Drahouškové v Divadle Kalich. Na prknech se navíc objevila i dcera Jany Paulové (51) Anežka Svobodová – v roli Janiny dcery.

Euforie po vydařené premiéře! Tak se dal vysvětlit úsměv na tvářích herců, kteří právě odehráli premiéru Drahouškové v Divadle Kalich. Na prknech se navíc objevila i dcera Jany Paulové (51) Anežka Svobodová – v roli Janiny dcery.

„Dneska se nám to představení povedlo mnohem víc než včerejší předpremiéra,“ zářila herečka Jana Paulová po premiéře. „Jsem s představením moc spokojená.“ Moderátorka Hanka Kousalová s ní evidentně souhlasila, před divadlem laškovala se svým přítelem Pavlem »Čmaňou« Zedníčkem (56). Navíc si raut po premiéře vybrala k oslavě svých 43. narozenin. Možná právě proto odmítl Zedníček na přání fotografů dát před nastraženými objektivy fotografů Janě Paulové pusu. Novináře odkázal do patřičných mezí zdviženým prostředníčkem a radši se věnoval lahvové plzni a »moravskému penicilinu«, tedy slivovici, kterou za úspěšnou premiéru dostal. Herci i diváci se pak bavili až do noci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.