Maroš Kramár: Moje děti píší Ježíškovi mailem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maroš Kramár: Moje děti píší Ježíškovi mailem!

Děti Maroše Kramára jsou technicky nadané. Občas to ale herci způsobí potíže.
Děti Maroše Kramára jsou technicky nadané. Občas to ale herci způsobí potíže. (Martin Pekárek)

Děti oblíbeného slovenského herce Maroše Kramára (51) jdou s dobou. Ježíškovi nepsali dopis za okno, ale poslali ho e-mailem. A moc dobře věděli na čí adresu!

Děti populárního slovenského herce Maroše Kramára (51) jdou s dobou. Ježíškovi nepsali dopis za okno, jak káže tradice, ale poslali ho e-mailem. A moc dobře věděli na čí adresu! Ježíškova to nebyla...

Herec Maroš Kramár sice tráví předvánoční čas natáčením televizního Silvestra v Praze, jeho děti ale ví, jak ho inspirovat v tom, co jim má Ježíšek nadělit pod vánoční stromeček. Protože jdou jedenáctiletá Tamarka a devítiletý Timurko s dobou, rozhodly se namísto psaní klasického dopisu, který se dává za okno, použít elektronickou poštu.

A jak je vidět, zřejmě už tuší, kdo jim doopravdy naděluje dárky – nezapomněly totiž do mailu napsat elektronickou adresu svého tatínka. „Slíbil jsem, že to Ježíškovi přepošlu,“ snažil se známý herec zvídavým dítkám co nejvíc zachovat iluzi o Ježíškovi. Nakolik si jeho děti ale nechají říct, to není jisté. S tím, jak dobře umí zacházet s internetem si třeba celou pravdu o Ježíškovi bez problému »vygooglují«.

ČTĚTE TAKÉ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.