Hanychová: Že není zlatokopka? V Hiltonu lovila boháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová: Že není zlatokopka? V Hiltonu lovila boháče!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ještě nedávno lovila modelka Agáta Hanychová (25) boháče pouze v klipu slovenského rapera Rytmuse. „Jsi vyj…ná zlatokopka,“ opakoval jí za zády s drsným výrazem Rytmus. Celý jeho klip byl vlasně jen neustálým sledem urážek na slečny, které si užívají peníze svých bohatých partnerů. Agátě se to asi zalíbilo natolik, že by nějakého milionáře chtěla taky.

Hanychová už patrně nechce živit partnery, protože se dala na lov boháčů, kteří v pražském hotelu Hilton soupeří v těchto dnech na prestižním turnaji EPT Prague. Agáta do Hiltonu oficiálně přišla povzbudit svého kamaráda, jedinného českého Pokerstars PRO Martina Hrubého, který minulý měsíc vyhrál ve Vídni v předchozím turnaji EPT astronomických jedenáct milionů korun.

Tento důvod také udávala přítomným sportovním médiím. Agáta si ve skutečnosti určitě přišla spíše prohlédnout přítomné boháče. Nejvíce jí zajímal poměrně nepohledný Francouz Bertrand „ElkY“ Grospelier, který je považován za nejlepšího pokerového hráče světa a který si kartami vydělal více než deset milionů dolarů.

Agáta se okolo Grospeliera motala celé odpoledne a vůbec jí přitom nevadilo, že je v sále přítomna jeho japonská přítelkyně. „Ještě se mi líbil jeden Nor, ten je prý taky bohatej a navíc je hrozně krásnej,“ řekla Agáta s tím, že v týdnu zajde navštívit i party, kam si už obsarala pozvánku. „Se svou kamarádkou a manažerkou Hankou Chymčákovou si tam zajdu vybrat ženicha,“ dodala.

Francouz Bertrand „ElkY“ Grospelier se Agátě líbil ne svým zjevem, ale stavem bankovního účtu.

ČTĚTE TAKÉ

VIDEO Zamilovanou Hanychovou podvedl přítel! S homosexuálem!

Agáta Hanychová: Jééé, zapomněla jsem si přilepit prsa!

FOTO Kalendář s Hanychovou: Takhle Agáta vypadala před focením!

Rapper Hanychové: Vyje**ná zlatokopko! A pak? Vášnivá líbačka Agáty s Evou Aichmajerovou - Decastelo

Agáta Hanychová: Vášnivá líbačka s Aichmajerovou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.