Krásná Liz Hurley na dně! Manžela opustila, milenec ji zradil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná Liz Hurley na dně! Manžela opustila, milenec ji zradil!

Krása ani bohatství Liz Hurley štěstí v lásce nepřinesly. Už je zase sama.
Krása ani bohatství Liz Hurley štěstí v lásce nepřinesly. Už je zase sama. (ČTK/AP, EPA, ara)

Britská modelka a herečka Liz Hurley (45) je na dně! Před pár dny oficiálně oznámila, že se hodlá rozvést s manželem Arunem Nayarem (45) kvůli milenci Shaneu Warneovi (41). Velké lásce obětovala i velkou část svého majetku, o který po rozvodu přijde. Jenže teď vyšlo najevo, že Liz nebyla jediným objektem zájmu přelétavého Australana. Zatímco herečka oznamovala konec manželství, on už vesele flirtoval s jinou, rovněž vdanou a bohatou ženou!

„Celé to připomíná nechutnou a trapnou americkou televizní show Jerryho Springera,“ píše na sociální síti Twitter Hurley, která by se teď studem nejraději propadla do země. Její city byly tak silné, že se s nimi svěřila i médiím.

Láska Shanea ale nestála ani za zlámanou grešli. Neváhal ani vteřinu a jako správný lovec líčil na další oběť. Rovnou stovkou smyslných textovek, v nichž se pravidelně opakovala žádost o sex, zahrnoval milionářovu ženu a matku dvou dětí Adele Angeleriovou.

Přítrž tomu učinil až její manžel důrazným vzkazem: „Nechte mou ženu na pokoji!“ Zhrzený Denis Angeleri neváhal a ještě začerstva vše napsal na Twitter.

Liz se cítí nesmírně ponížena. Věřila, že dokáže zkrotit vyhlášeného nevěrníka, kterému prošla náručí tisícovka žen. Teď se sama stala jen další obětí jeho nenasytného apetitu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.