Výsledek StarDance šokoval! Proč nevyhrála Aneta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Výsledek StarDance šokoval! Proč nevyhrála Aneta?

Aneta Langerová byla s Michalem Kurtišem považována za velkou favoritku finále, kvůli zdravotním problémům ale na vítězství nedosáhla.
Aneta Langerová byla s Michalem Kurtišem považována za velkou favoritku finále, kvůli zdravotním problémům ale na vítězství nedosáhla. (Aha! – Martin Přibyl, Česká televize)

Ačkoliv měla Aneta Langerová (24) podle sázkařů vítězství v taneční soutěži StarDance ...když hvězdy tančí jisté, skončila až na druhém místě. Hřebíčkem do pověstné taneční rakve se stalo zranění zpěvačky i jejího tanečního partnera Michaela Kurtiše (21) při trénování zvedačky. Tu chtěli předvést stejně dokonalou jako Patrick Swayze a Jennifer Grey v Hříšném tanci.

„Chtěli jsme se blýsknout, ale to trénování nás odrovnalo,“ svěřil se po soutěži Michal. „Trénovali jsme ve vodě, jako v tom filmu. Jenže já uklouzla a málem si vyrazila zuby,“ zavzpomínala na bolestivý trénink Aneta, která na tom oproti Michalovi ale byla mnohem lépe.

„Nevzdali jsme to a chtěli to natrénovat za každou cenu. Jenže mi pak ruplo v rameni a mám to teď zatejpované,“ povzdychl si Michal, jehož zdravotní problémy byly důvodem, proč dvojice nepůsobila tak lehce jako v minulých dílech.

Své ale mohl vykonat i syndrom favorita. „Když je v soutěži někdo favorizovaný, může mu to někdy spíše uškodit. Lidé si totiž řeknou, že favoritovi přeci hlas poslat nemusí, protože mu jich jistě přijde spousta. Jenže přesně to si myslí spousta hlasujících, a to favoritovi většinou zlomí vaz.

Fanoušci nefavorizovaného páru si totiž zase řeknou: Musíme mu poslat hlas, bude jich mít určitě málo,“ vysvětluje deníku Aha! mediální odborník Evžen Skřivánek.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.