Vyléčená Anna K.: Chytla druhý dech! Ale proč brečela Genzerovi na hrudi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyléčená Anna K.: Chytla druhý dech! Ale proč brečela Genzerovi na hrudi?

Nad ránem zpěvačce, která nedávno bojovala o život, tekly slzy, smáčela jimi Geňovu hruď.
Nad ránem zpěvačce, která nedávno bojovala o život, tekly slzy, smáčela jimi Geňovu hruď. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Krkonoše se o víkendu otřásaly řáděním nečekaného trojlístku! Do Špindlerova Mlýna se totiž vyrazilo odvázat bavičské duo Mr. GS alias Michal Suchánek (45) a Richard Genzer (43), jimž sekundovala zpěvačka Anna K., která potřebovala popustit páru po uplynulém roce, kdy bojovala s rakovinou prsu! Co všechno skandálního se na horách dělo? Kdo toho kolik vypil a jak dlouho to trvalo? Pomáhali si umělci k dobré náladě i něčím jiným než alkoholem? Kdo skončil v čí náruči? A proč zpěvačka nad ránem usedavě plakala?

Anně K. (44) spadl obrovský kámen ze srdce a začala si opět užívat život plnými doušky! Poté, co rok bojovala s rakovinou prsu a prošla si doslova peklem, se o tomto víkendu konečně pořádně odvázala! Společnost jí na divokém mejdanu ve Špindlerově Mlýně v baru Silver Rock dělal její kamarád z mládí Michal Suchánek (45) a jeho parťák Richard Genzer (43). Tekl alkohol, ozýval se hlučný smích, ale došlo i na slzy!

Anna K., vlastním jménem Luciana Krecarová, ve Špindlerově Mlýně vyrůstala u babičky a v nedalekém Bedřichově má dům. Sem utíká před světem, strávila tu mimo jiné i podstatnou část období, kdy bojovala se zákeřnou chorobou. Suchánka s Genzerem do »Špindlu« přivedla naopak práce, moderovali tady jednu módní přehlídku, nutno říci že velmi svérázným způsobem.

„Honorář co jsme tu dostali nám nestačí ani na cestu zpátky do Prahy,“ halekali rozšafně, až mezi sebou mnozí diváci spekulovali, kolik panáků na posilnění či zahřátí do sebe Mr. GS před vstupem na pódium kopli.

Po skončení přehlídky se oba přesunuli do sousedního baru, kde se teprve rozjela ta pravá jízda. Společně s Annou K., kterou zná Suchánek už od mládí, divoce křepčili na tanečním parketu až do půl čtvrté ráno! A zatímco zpěvačka na sebe po přestálé nemoci musí dávat pozor a od alkoholu se držela dál, Suchoš s Geňou se toho rozhodně nebáli.

Alkohol tekl proudem a zábava rozhodně nevázla. Annou K. dokonce cloumaly emoce, zřejmě s vědomím, o co všechno ji nemoc mohla definitivně připravit. Chvíli také ovíněnému Genzerovi vzlykala na jeho široké hrudi.

Sranda neskončila ani odchodem z baru. Zledovatělý chodníček před ním oba komici zvládali jen stěží a škobrtali. Těžkopádného Genzera proto Anna se Suchánkem museli posadit na lavičku, aby si neublížil. Richard na lavičce okamžitě »vytuhnul«, až mu kamarádi měřili tep, jestli ještě dýchá.

Naštěstí byl taxík už nedaleko a znavenou partičku odvezl domů...

Umělci opilí úspěchem i šampaňským končili před čtvrtou hodinou ráno, cestu domů jim komplikovalo i náledí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.