Herečka Jaroslava Adamová: 10 měsíců nevyšla z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Jaroslava Adamová: 10 měsíců nevyšla z domu!

Herečka Jaroslava Adamová (85)
Herečka Jaroslava Adamová (85) (Aha! – Marek Pátek)

Herecká legenda Jaroslava Adamová (85), která se naposledy objevila v komedii Marie Poledňákové Líbáš jako bůh, už téměř deset měsíců nevyšla z bytu! Od března, kdy jí po zlomenině nohy v krčku voperovali umělý kloub, »katastrofální přítelkyni«, jak jí přezdíval její kamarád Jan Werich (†75), stále sužují nesnesitelné bolesti.

„Téměř denně ke mně dochází fyzioterapeutka, se kterou cvičím. Je to moc šikovné děvče,“ pochvaluje si herečka, která nevychází z bytu. „Chodím jenom po bytě, nikam jinam si netroufám,“ přiznává Adamová, která i přes vleklé obtíže zůstává vitální.

„Člověk se tomu nesmí poddávat. Ale jít ven? To je v mém stavu nemyslitelné. To by mi doktoři dali,“ říká Adamová, kterou nejvíc mrzí, že nemůže pracovat. „To víte, že bych ráda něco dělala, nečinnost nesnáším,“ dodává slavná herečka. Na ošklivé zranění alespoň na chvíli zapomene díky nadcházejícím svátkům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.