Karel Gott má strach o kolegu - Jeho tajemník zkolaboval! Odvezla ho záchranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott má strach o kolegu - Jeho tajemník zkolaboval! Odvezla ho záchranka!

Gott se nemůže divit, Adam je stejný workoholik jako on.
Gott se nemůže divit, Adam je stejný workoholik jako on. (Aha! – Marek Pátek, František Jirásek)

Zpěvák Karel Gott (71) má necelý týden před Vánocemi strach o život svého nejbližšího spolupracovníka! Zkolaboval totiž jeho sekretář a tajemník v jedné osobě Jan Adam (47), kterého museli urychleně hospitalizovat!

Za Adamovými potížemi stál nedostatek inzulinu, coby silný cukrovkář prý podcenil stres a shon v pracovně náročném zpěvákově období. „Jsem cukrovkář, občas se mi to stane. Už jsem ale doma, právě si čtu,“ řekl večer deníku Aha! unaveným hlasem Adam, který bydlí v Pardubicích a za zpěvákem do Prahy dojíždí.

„Měl nějaké problémy a doufám, že bude v pořádku,“ modlil se Gott před odjezdem do Německa, kde zítra zpívá na charitativní akci Ein Herz für Kinder. „Honza mi hodně pomáhá s poštou, internetovými stránkami a s propagací mé práce. Má také neuvěřitelný přehled v mém archivu,“ zdůrazňuje nepostradatelnost Adama Mistr. Sám ale ví, že jeho sekretář hazarduje se zdravím mimo jiné tím, že kouří.

Zdravotní potíže se v Gottově týmu objevují stále častěji, zejména proto, že se Karlovi loajální pracovníci dostávají do důchodového věku. Gottovu řidiči Oldřichu Havránkovi (71) nedávno odoperovali polyp na hlasivkách – naštěstí nebyl zhoubný. Bývalého Karlova manažera Františka Janečka (66) zase postihl infarkt. Spolupráci s ním ale Gott na jaře tohoto roku ukončil. Nyní zpěváka zastupuje Jaroslava Herzerů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.