Další smrt! Plakat bude hlavně Bočanová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Další smrt! Plakat bude hlavně Bočanová

Lenka Zahradnická dnes ve Vyprávěj tragicky zemře při autonehodě.
Lenka Zahradnická dnes ve Vyprávěj tragicky zemře při autonehodě.  (Česká televize)

Dějem divácky oblíbeného seriálu České televize Vyprávěj dnes opět zamíchá zubatá s kosou! Poté, co v seriálu na podzim zemřela postava Mariána Labudy, bude se plakat i dnes! Při tragické autonehodě totiž zahyne jedna z ústředních postav druhé série – Renata alias Lenka Zahradnická (25)!

Zahradnickou si diváci pamatují i z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnila sestřičku »Veverku«. Ve Vyprávěj, jehož druhá série dnešním dílem končí, Zahradnická hraje Renatu, dceru Milady Dvořákové alias Mahuleny Bočanové (43). „Je to obrovská škoda, že Lenka opouští seriál. Byla s ní při natáčení velká legrace, ale to se prostě v seriálech stává, že někdo musí umřít,“ lituje kolegyni jeden z dalších protagonistů seriálu Jaromír Nosek.

Zahradnická si ve Vyprávěj mnoho radosti neužila. Matka ji uměla jen sekýrovat a otec Radim Dvořák (David Prachař) se do sporů raději nemíchal. Vždy toužila po rodinném štěstí a lásce, které jí v dětství tolik chybělo, a doufala, že je nalezne se synem Vikouškem, který se jí nedávno narodil. Naděje dnes večer v seriálu utne autonehoda, při které Renata zemře.

Paradoxní je, že herečka Mahulena Bočanová jen pár týdnů poté, co natočila v seriálu scény, v nichž se dozvídá o tragické smrti své dcery, náhle ztratila ve skutečném životě svého otce Jana Bočana (†73).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.