Rocker Bon Jovi: Nezpívám fanouškům, dělám teď pro Obamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rocker Bon Jovi: Nezpívám fanouškům, dělám teď pro Obamu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Neformálním ministrem propagandy prezidenta Baracka Obamy (49) se stal včera americký zpěvák Jon Bon Jovi (48). Má svému šéfovi zjistit, aby ho lidé více podporovali.

Americký prezident jmenoval rockera Jona Bon Joviho členem zvláštní rady, jejímž cílem je mobilizovat občanskou společnost pro vládní politiku.

Rada, v níž se stal Bon Jovi jedním z 25 jejích členů, byla vytvořena dekretem a má za úkol mobilizovat vlivné osoby v soukromém sektoru a dobročinné aktivity. Snahou je podpořit zásadní záměry Obamova Bílého domu.

Zpěvák, skladatel a hráč na více nástrojů Bon Jovi je znám především jako frontman stejnojmenné americké hard-rockové skupiny, která od vzniku v roce 1983 prodala více než 100 milionů alb. Také se ale zapojuje do humanitární činnosti. Jeho nadace se zaměřuje na výstavbu obydlí pro lidi bez střechy nad hlavou.

Čtěte také:

Jon Bon Jovi: Nudí se, chlastá a je tlusťoch!

Obama dostal loktem! Má 12 stehů!

Šéfka protokolu - Před Obamou si sedla na zadek!

Skandál v USA: Zahýbal Obama?

Šok! Barack Obama je prý gay!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.