Bočanová pohřbila tátu - Přivezl ji expartner, dcera zůstala doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová pohřbila tátu - Přivezl ji expartner, dcera zůstala doma!

Bez Viktora Mráze a kamarádky Zuzany Strakové (vlevo) by Mahulena pohřeb jen těžko zvládla. Vlevo vzadu Zdeněk Zahradník ze společnosti VIP Service.
Bez Viktora Mráze a kamarádky Zuzany Strakové (vlevo) by Mahulena pohřeb jen těžko zvládla. Vlevo vzadu Zdeněk Zahradník ze společnosti VIP Service. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (43) po smrti otce Jana Bočana (†73) našla oporu u expartnera Viktora Mráze (43). Jak deník Aha! informoval s předstihem již včera, Mahulenu na pohřeb skutečně doprovodil právě Mráz, který loni od manželky a dcery Márinky (8) odešel. Včera ráno Mahulenu vyzvedl doma na statku ve Velkých Číčovicích a do obřadní síně krematoria v pražských Strašnicích ji přivezl zadem půl hodiny před poledním smutečním obřadem.

Dcera Márinka se dědečkova pohřbu nezúčastnila, Mahulena ji raději nechala doma. Věděla, že i bez dítěte, na které by musela dohlížet, to pro ni bude těžké. Při proslovu kolegů a přátel věhlasného architekta a pedagoga ČVUT Bočana zdrcená moderátorka jen těžko skrývala smutek za černými brýlemi. S každým slovem si vzpomněla na milovaného otce, který byl kromě dcery Márinky nejbližším člověkem jejího života a který pro ni tolik znamenal. Maminka jí totiž zemřela již v dětství.

Naštěstí byl herečce nablízku muž, který jí coby dlouholetý partner dokázal nejlépe porozumět. „Mráz byl Mahuleně v těchto dnech velkou oporou, přivezl ji i na smuteční obřad, bez něj a taky nejlepší kamarádky Zuzany by to pro ni bylo ještě mnohem těžší,“ nechal se slyšet zdroj z okolí Bočanové. Přestože dovnitř zadním vchodem vcházeli společně, ven už vycházeli každý zvlášť.

Po skončení posledního rozloučení pro Bočanovou přistavil limuzínu Zdeněk Zahradník ze společnosti VIP Service. Domů tak Mahulena odjela vozem, jakým se vezla i zpěvačka Madonna. Mráz odjel z krematoria svým terénním vozem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.